PvM ~ BM Sura.

Indította Couthbert, 2012-10-19, 20:53:35

2012-10-19, 20:53:35 Utolsó szerkesztés: 2012-10-19, 20:56:30 Szerző: TheN00b
Sziasztok.

BM Surának
fejlődéshez hogy a legérdemesebb a képességeket húzni?

• Tényleges PvM szerverekhez ( Ahol nem 1 nap alatt vagy 99. )
  • Warló megoldható
  • Képességek húzása nem akadály ( Akár P-re is )

• Tehát:

• Láng lélek --> Sötét védelem --> Sötét támadás --> Sötét kő/Láng csapás
  • Láng lélek --> Sötét védelem --> Láng csapás --> Sötét támadás/Sötét kő
  • Láng lélek --> Sötét kő --> Sötét támadás/Láng csapás
  • Esetleg valami más.

• Fejlődéshez kellene, PvP nem lényeges most.

A segítség(eket) előre is köszönöm.
    Szép idÅ'k voltak...

2012-10-20, 10:09:42 #1 Utolsó szerkesztés: 2012-10-20, 10:13:22 Szerző: SHINee
    Szeva

• Láng lélek --> Sötét védelem --> Sötét támadás
  • Láng lélek -->Sötét védelem/Láng csapás --> Sötét védelem/Láng csapás

• Szerintem a 2. a legpraktikusabb. [ Ha van warló ,és mondjuk G1 lélek - G1 védelem ]

Láng lélek P-re told fel meg a többi de a védelmet csak G5-G6-ra majd amikor meglett a kellő szint csak aztán de ezt csak akkor ha lélek 2 -3 ban akarsz ölni mert minél nagyobb a def annál nagyobbat áthatóznak ha jó cuccaid vannak akkor semmi akadály hogy kitold P-re a szkilleket de ez csak 1 tipp volt

Az a 20-30 def nem oszt nem szoroz.. Pn sokkal jobban fogja bírni mint G5-6 os skillel.
    Nem tudom ti hol találjátok ki ezeket a szarokat hogy Gs skill jobb meg ilyenek..-.-"
    Optolj nyíl defet/elkerülést testi kivédést ördögöt meg Tpt és simán 99es vagy..
    5optos cuccokkal kimentem elég lazán.

ne legyen off..
    1.lélek 2.védelem 3.láng csapás

2012-12-05, 20:18:39 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-12-05, 20:28:02 Szerző: Z3D
    Na, leírom az én véleményemet is:

1. Láng Lélek - ehhez nem tudok mit hozzáfűzni

2. Láng csapás - Bármilyen kemény pvm szerver is, 3. G/P -ig bárhol elmész védelem nélkül is, bármilyen cuccban. Ez a skill viszont szépen meggyorsítja a folyamatot ;)

3. Sötét védelem - Minél nagyobb szintre mész, annál komolyabb mobokat kell ölnöd, (sd2, lb1-2-3) és oda nagyon jól jön. NE (!) hallgass olyanokra, akik azt mondják, hogy ne húzd ki P -re... Ha Gx-en hagyod, lehet, hogy 30-cal kisebbet áthatóznak majd a mobok, de 300 -zal kevesebbet is szed le a sebzésből :) Bőven jó az P -n

4. Sötét kő - Nagyot üt..

5. Szellem csapás - Lassítja a mobokat, és területre hat, elég jó a cooldownja, és a sebzése is kábé közepes...

Bár a témanyitó nem kérdezte, azért leírom a bónuszokat és a tárgyakat is, amik hasznosak lehetnek számodra:

Fegyver: Lv 75 -ig próbálj beszerezni egy olyasmit, hogy 30+ ÁK, és max ördög (mellé krit/átható/mérgezés/INT, ha sikerül, nem árt :) ) Utána hasonló optos Méregkard.
    Vért: Amilyent be tudsz szerezni... Optok: TP, Veszteségek a TP-ből eltűnnek, Támadóérték/Varázssebesség (Bm-nek talán inkább azt ajánlom..)
    Pajzs: Ájulásimmun, ördög, testi támadás kivédés (INT//exp bónusz)
    Sisak: Ördög, TP reg, nyíl elkerülés (mérgezés)
    Karkötő: TP, ördög, Veszteségek a TP-ből eltűnnek (átható)
    Nyaklánc: TP, TP reg (krit/átható//exp bónusz)
    Fülbevaló: Ördög
    Cipő: TP, nyílelkerülés, krit (amit még fontosnak találsz, mehet bele)

Elég fáradt vagyok, lehet, elnéztem valamit, ezesetben előre is bocsi.

Ha segítettem, egy mínuszt, légyszi :)

Z3D

Naiv emberek mindenhol...