ESET + P2P = Internet halál

Indította [VIP]Disco, 2012-09-26, 12:34:19

Nem Warez!

Sziasztok!

Bizonyára van köztetek olyan aki szeret torrentezni, de ezt az ESET nagyjából ellehetetlenít. Az ESET Smart Security és az ESET Nod32 vírusírtó/tűzfal szereti annyira lelassítani a böngészést torrentezés közben, hogy az már használhatatlan lesz.

Ezt a problémát így tudjuk kiküszöbölni:

1) Nyisd meg az ESET kezelőpaneljét majd menj a Beállításokhoz és kattints a "Személyi Tűzfal további beállításai"-ra.

2) A megjelenő ablakban menj el erre az elérési útra:

Web és Email
- Webhozzáférés-és adathalászat elleni védelem
   - HTTP,HTTPS
      - Aktív üzemmód

3) Jobboldalt láthatóak a telepített alkalmazások, itt kell kiválasztani a torrent klienst.

4) Kattints az OK gombra és indítsd újra a torrent kliensed.

Nekem még gyorsabb a net eset-el, mint  nélküle...

Aki mégis szeretné, hogy ellenőrizve legyen, amit letöltött, akkor beállítás->haladó>program futtatás ->program futtatása torrent befejezésekor
valami ilyesmi kell oda (szerintem)
Idéz"C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ecls.exe" /adv-heur /adware /arch /auto /boots /files /mail /no-log-all /pattern /quarantine /rtp /sfx /subdir /unsafe /unwanted

Sose volt ilyen gondom, valószínűleg  elófordulhat ilyen hiba annak hasznos -e beállítási lehetőség.

Nálam is fennállt a probléma, de azt hittem, csak a netem ilyen kaka... De egy ideje átálltam Emsisoft Anti-Malware-re, mindenkinek ajánlom, idáig messze a legjobb.