Nem jön a meghívó!

Indította WarriorSK, 2012-09-13, 17:50:14

Sziasztok, az egyik ismerősöm szeretne ide regisztrálni, de nem kap semmi üzentet. Már 1 hete vár az üzenetre, de semmi. (Tudom hogy ide csak a játékkal kapcsolatban kell írnom, de máshova nem tudtam) Valaki írja le hogy ez miért van. Előre is köszönöm

Milyen a meghívó? Ha valaki regisztrál ide fórumra akkor egy Adminnak jóvá kell hagynia ami maximum 1 nap, utána már be is tud lépni.

1 nap után se jött meg. Akkor most miért is nem jön? Az e-mailbe nem talált semmi új üzenetet.

Mert nem küldenek email-t. De ezt regelésnél ki is írja... Próbáljon meg belépni. Ha nem engedi még be, akkor várjon és próbálkozzon, attól függ az Adminok mikor erősítik meg/megerősítik-e a regisztrációt.
[color=white]♥ Niix & Wolfy ♥
[color=white]♥ THymea, Aegist, Brett, ♥ [/color]
[color=yellow]Wolfy tesó nagyon hiányzol! :([/color]

2012-09-14, 05:40:35 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-09-14, 05:46:10 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok!

WarriorSK nem értem mi a probléma?
Ha  hibás jelszóval próbál belépni az ismerősöd,  had ne legyen egyszerre egy  admin hibája, had ne legyen az a gond  hogy  nincs  megerősítve a reg.
Vigyázz,  vigyázzatok  nehogy  duplareg, és  hsz  vadászat miatt  megüsd, megüssétek a  bokátok!

Jelezd a  nem aktivált,  esetleg visszautasított  felhasználó  nevét  és  szívesen megnézem, mi a probléma.

ui:  Ha  az  az  ismerősöd  akire  én  gondolok, akkor komoly  az email  címe,- tuti valós. 

Az Adminisztrátori megerősítés nem véletlenül lett bekapcsolva.
Aki régebb óta köztünk van emlékezhet rá, hogy nem egyszer kellett a regisztrációt lezárni néhány épületes barom miatt.
Ezt küszöböli ki a megerősítés: Akinek a neve/email címe bizonyos kritériumoknak nem felel meg, az el lesz utasítva, mint ahogy az is, akiről okkal feltételezhető, hogy egy kitiltott fórumozó új próbálkozása.

Elnézést a használt kifejezésért :)