Villám sámán DDMT2 War build

Indította next2, 2012-08-28, 20:09:03

2012-08-28, 20:09:03 Utolsó szerkesztés: 2012-12-16, 11:00:00 Szerző: next2
Sziasztok !

Gondoltam, hogy készitek nektek egy kis leírást a karakterről, ha már nekem is van 1 ilyen. Gondolom megosztom veletek.

Statok: INT, VIT, DEX Full

Képességek:
1. Hajitás
2. Kúrál
3. Gyorsaság
4. Könyörgés
5. Villám karom

Gyors billentyű:
Lehet nálatok másképp van, de én javaslok valamit a "halhatatlanság" miatt:)
1. Gomb (Vörös ital)
ALT + 1. gomb (Kék ital)
2. Gomb (Barackvirág bor)
3. Gomb (Barackvirág bor)
4. Gomb (Kúrál)
F1 (Villám hajitás)
F2 (Villám könyörgés)
F3 (Villám karom)
F4 (Gyorsaság)

Ezt úgy rendezitek ahogy nektek kényelmes. De elmondom azt is hogyan használd ki a karakteredben rejlő erőt :)

Ha akár szabadban, vagy waron, vagy birodalmi csatákban használod akkor, ha az életed rohamosan csökken a magas skillek miatt, akkor nyomogatni kell a 2-es 3-as billentyűt folyamatosan, evvel megfékezed 1 picit a csökkenést, de ahhoz, hogy fixen tartsuk az életünk és ne pazaroljunk használjuk bátran a kúrált, arra hogy életünket közel a maximumon próbáljuk tartani. Ha már valamennyire készen vannak a defjeid, minden 45-50% körül akkor már 8 duplában sem sebezhetnek 5-8k-nál többet, szóval nehezen tudnak megölni még 115% kaszt elleni erővel is. 

!!! Ha szabadozol akár kidobod a Lucyd akár nem mindig kelj városban a block elkerülése miatt, és ha megunnád mindig legyen nálad bab. Aki nem tud róla, hogy szabadozni szeretnél azt ne hivd meg viták elkerülése végett a csoportodba. !!!

Itemek:

Mint PvP-ben is tudjuk, hogy elengedhetetlenek a DEF-ek (Kard, Tőr, Kétkezes, Nyíl), a TP és a Félemberek elleni erő, és néha egy kritikus csapás se jön rosszul. Mivel mindenki tanácstalan avval szemben, hogy mit rakjon 6-7. bónuszként én úgy csináltam volna, ha lett volna kedvem tökéleteset csinálni, hogy szinten tartsam az ellenfelek elleni védelmet ezért, mindenképp csináltam volna 10% wari 10% sura és 10% sámi defet, és a többit maradéktalanul a kaszt elleni erőre forditani, úgy hogy amire támadunk az ellen legyen minimum 75-85% kaszt elleni erőnk.

Ajánlott itemek optokkal: (Mivel 5 opttal állunk fel védekezni ezért mindenképp érdemes ráforditani egyéb védelmi bónuszokra is a karit)

Cipő: Bőrcsizmát kell szereznünk, de ha nem találunk ilyeneket jó lesz a Quilin is, de akkor legyen több 3 defes cipőd is, hogy tudd cserélgetni.

Fülbevaló: Mindenképp mennyei könny, a nagy sebzésnövelés miatt, legyen benne 10% demi és tetszésre a 3-4 def, 3 def esetén lehet kettő féle fülest is, hogy legyen nyildefünk is.

Karkötő: Mennyei könny karost ajánlok, mert a 14% krit nem elengedhető, de mellé optolandó TP, Demi, és mágia védelem

Vért: Ha ebből is azt ajánlom, hogy jó ha van 2x 3 def + TP-s vértünk, mert sosem jön rosszul a plussz def

Nyakas: Arany nyakláncot ajánlok annak aki meg akarja spórolni a helyét a leltárban, mert ércezéssel 13% nyildefet ad alap bónuszként. Nem rossz az ametiszt nyakas se erre a célra, végső esetben mennyei könny/ametiszt legyen.

Pajzs: Legyen belőle mind a 4 kaszt ellen, és rakj bele testi támadás kivédést, ájulás immunt, félembert, és intet, (vit sem rossz választáss)

Sisak: Én a 60-as sisakot választottam, és bőven elég bele 15% mágia és 10% demi, ha megy mellé 30% TP reg, vagy MP akkor már nagyon jó vagy!!!

Legyező: Mivel növelni kell a veszteségeket elengedhetetlen a 10% félember a 20% varázs sebesség és a 12 int. (Ha int vagy varázs sebesség helyett krit megy akkor végül is nem lehetünk rosszak, de ha a 4 egymás mellé megy akkor TOP1 vagy.;) )

Harmatok és italok:
Minden jól jön ami ad mágia defet és kritet ;)

Köszönöm, hogy végigolvastad, lehet ki fogom még egészíteni meg javítgatni a buildet, ha nem lenne hibátlan :)

ez a leírás szinte tökéletes de nyakiból mindenképpen 38-as kell és karosból meg 54-es :)
és ha csoportba vagyok akkor villám sámánnak készség tartamot érdemes adni waron;)
kb ennyi amivel több lehetne a TÖKÉLETES leírás :)

54es nyakival többre megy:P Na meg ébennel!

Miért is?Waron az a +3-4 int +full ércen ehhez adódik+3-4!Azaz 6-8 int ...az még 0 deffes kariba is lv1esbe 2-400 skill növekedés!De waron többre megyünk szerintem full ércen asszem 27-29%áthatóval...mertha van alap esetbe 5k skillünk akkor az átható felteszi kb 7,5kra!

Az ében füles..:2k tp azért 2 ktp!!!!és waron ahol 4-5 k skilleket tolnak az emberre akkor 2k tp -nek jobban örülnék...

Igen, de ha valóban nagyon sokat sebeznek rád akkor nem fog számítani az a +2,2k~ tp, mert igyis ugyis meg fog halni a karaktered, ha túl sok sebzést kapna be egyszerre :P És ne feledkezz meg a kritről sem.

Full ércen egyébként 14 + 5 (19) intet ad az 54es füles :)