Vége az ACTA-nak ( m )

Indította OneStyle, 2012-07-05, 09:51:34

2012-07-05, 09:51:34 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 21:45:32 Szerző: [MOD]Niix
Elkaszálta az EU a kalózellenes egyezmént.

Az Európai Parlament elutasította a Hamisítás Elleni Kereskedelmi Egyezményt, ismertebb nevén ACTA-t. Bár hazánk az év elején aláírta a termékhamisítás mellett az internetes kalózkodás visszaszorítását is célzó egyezményt, az uniós döntés értelmében annak sokak által bírált rendelkezéseit egyetlen tagországban sem fogják bevezetni. A fideszes EP-képviselők szerint az egyezmény koncepciója eleve elhibázott volt.

Megkapta a kegyelemdöfést a vitatott egyezmény

478 nem és 39 igen szavazat arányában az EP leszavazta a nemzetközi kerekedelmi megállapodás uniós szintű bevezetését. A szavazást követően tapsvihar tört ki az EP-ben és több tucat képviselő "Viszlát ACTA, helló demokrácia" feliratú transzparensek feltartásával üdvözölte, hogy a képviselőtestület végleg leszavazta a nemzetközi egyezmény európai szintű bevezetését. Ezt követően az Európai Bíróság még lefolytatja folyamatban lévő  vizsgálatát az ACTA-val kapcsolatban, azonban annak eredménye már nem lesz hatással a megállapodás uniós jövőjével kapcsolatban. A szerdai szavazás értelmében sem az EU, sem az uniós tagállamok önállóan nem csatlakozhatnak a megállapodáshoz. Az EP a Lisszaboni Szerződés hatályba lépése óta most először élt azzal a lehetőséggel, hogy elutasít egy nemzetközi kereskedelmi megállapodást

Forrás: origo.hu
A hír tegnap jelent meg (Júl. 4.).
Vélemények?
Gondolom aki használ torrentet örül neki.

2012-07-05, 10:08:34 #1 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 21:41:46 Szerző: [MOD]Niix
Akkor torrent vissza a gépre :D

Ezzel a hackereknek és a kalózoknak az EP nem kis fejtörést spórolt meg, jól tették

Ahoy, ahoy

Szerintem is.
De én úgy gondolom, hogy ezt nem gondolták komolyan.

Gondolkozzatok....

Európa szerte hány ember tölt fel és le egy időben? óvatos becsléseim szerint olyan 100-200millióan, ha országok szerint akarnák megfogni az embereket, az is országonként minimum 1-2 millió ember lenne, ennyi + a dinamikus IP címűek, tehát eddig nem valószínű, hogy ilyen módszerrel akarnák az embereket elkapni...

Sokkal valószínűbb, hogy minden fájl megosztó alól kihúzzák a netet

És még nem is esett szó a botnet-ekről, akik úgy generálnak adat forgalmat, hogy a felhasználónak fogalna sincs róla

Sokan mondogatjátok, hogyha letöltöd a játékot, akkor a kiadónak nem lesz pénz, stb.

Tudod hány millióan megveszik eredetiben? Sokszor még előrendeléssel.

Nézz csak fel steamre...  :)
Rengeteg játék fogy.
Különben meg ha ennyire nem lenne pénz, akkor már rég becsődöltek volna.
Nekem van egy ismerősöm, aki csak warezolt eddig.
Cod 8at mégis megvette eredetiben, a multija miatt... Bumm, heccsát.

Vagy vegyük az én példámat.

Ott van a TF2. F2P (Free 2 play) játék.. Mégis költöttem rá, mert kellenek a premium feature-ok. (Kereskedés, jobb tárgydropp stb.)
Az összes pénz a Valve-nak megy, ami maga is egy játékfejlesztő cég! (HL sorozat, TF sorozat és még sorolhatnám....)
Meg ezek nem az olyan kishalak fognak utazni, mint mi.
Hogy mert letöltöttél egy zenét pl.
Akkor kimennek házhoz, és tűzzél be a börtönbe...
(Ha hülyeséget mondok, tényleg, én kérek bocsánatot. :D)

Szóval nem -hiszem hogy- kell attól tartani, hogy majd becsönget hozzád a rendőrség, rendelettel hogy te mész a börtönbe. Vagy pénzbíráság.. :D

Király,hogy nem vezetik be ha bevezették volna sokan egy általam is ismert ip cserélő programmal gépeztek volna szerintem ez olyan program,hogy a pro verzióban kiválasztom pl h. német ország és átcseréli németre az ip-m habár nem magyar hanem angol program de akkor is hasznos nevét direkt nem mondom nem támogatom a hírdetést.
Én örülök,hogy nem vezetik be legalább több lesz a seed :)

A proxykat is ugyanúgy lenyomozzák, hogy ki csatlakozott rájuk, dinamikus IP-ket is le lehet a szolgáltatón keresztül... Ha teljhatalmat kapott volna az ACTA, akkor elég nehéz lett volna kijátszani. De nekik se az lett volna a céljuk, hogy a torrentezők után futkossanak... Gondoljatok csak bele, hány ember kéne ahhoz, lehetetlen mindent felülvizsgálni. A nagyobb cégekre hajaztak, az tuti.

Az elmúlt hónapokban több tüntetést is rendeztek az ACTA ellen. Az EP-hez is több ezer kérés érkezett, hogy a képviselők utasítsák el a megállapodást. Az EP befogadott egy ilyen témájú petíciót is, amelyet 2,8 millióan írtak alá.
bye bye ACTA

Ha saját célra használod nem büntetnek meg..
Csak akkor ha kiírod CD-re és eladod...

Torrent oldal futtatása nem illegális sose volt az.

A Tartalom max.

De tartalom között is ami tiltott :

Pedofil tartalom, XXX Film , Magyar Zene lemezek , Crackek[ de már az se].

Tudom volt már torrent oldalam 2 évig és ha ezekre figyelsz nincs gond.(Bladeside)

Ja SMS rendelés a buktato a torrent oldalaknál.

Használj PayPal rendszert és nem buksz le  8)

2012-07-16, 22:49:14 #10 Utolsó szerkesztés: 2012-07-17, 19:11:47 Szerző: [MOD]Aegist
Na igen.

De a torrent oldalak többsége aki SMS támogatásra alapul hamarabb megszűnik xD

pl Majomparádé stb amelyik Paypal-t használ az nem szünt meg

Ne idézgess feleslegesen!
~[MOD]Aegist