Bemutatta iPad-gyilkos tabletjét a Microsoft Mi a véleményetek?

Indította FainZero, 2012-06-22, 14:59:05

2012-06-22, 16:09:47 #20 Utolsó szerkesztés: 2012-06-22, 16:12:24 Szerző: [MOD]Aegist
Ezt kétségbe vonom! Az apple a második leggazdagabb cég a világon statisztikák szerint! Az első a Coca Cola :)

Ne idézgess feleslegesen!
~[MOD]Aegist

Idézetet írta: Qlimax Dátum 2012-06-22, 16:03:52
Az egész ott kezdődik, hogy az első grafikus oprendszert az apple fejlesztette ki. ;)
Az megbízhatóság? Mac pron idézz elő kékhalált, lefagyást :D

Nekem sikerült lefagyasztanom, nem is egyszer :D

Mert valaki elrontja a készülékét és egyből azt adja tovább, hogy gyári hiba!

Ezt magyarázd be azoknak akiknek felrobbant az ipodjukban a proci, hála a melegnek  :) (nem nekem kell, nincs szükségem ipod-ra, telefon az a Sonyerekció és a Nokia, véleményem szerint, ezek váltak be váltani nagyon nem akarok, és bizonyíték most van 1 Samsung telefonom (nem galaxy, hanem Champion) ha megtehetném vissza váltanék a régi sony-mra

Olyan vírus védelem van rajta, hogy az alma felhasználóknak nem kell rettegniük, hogy naponta kapnak egy vírust! KAMU

Van machintos a családban, nagyon utálom, maradok a windowsnál, mert ezt szoktam meg

Megbízhatóbb operációs rendszer az  iOS mint bármelyik microsoft < ez is kamu XP sokkal megbízhatóbb...

Szerintem ne veszekedjünk.
A Microsoft szar és kész jó?XD
Na csak vicc :)
De tényleg ne veszekedjünk.

2012-06-22, 16:13:54 #23 Utolsó szerkesztés: 2012-06-22, 16:16:01 Szerző: Qlimax
Az Exxon Mobil a legjövedelmezőbb vállalkozás a világon...

Post Merge: 2012-06-22, 16:15:20

Alone ne okoskodjál már. Szerinted miért nem Microsoftot használnak a profik videovágáshoz, képszerkesztéshez? Mert megbízhatatlanok, akármikor lefagyhatnak, stb...

2012-06-22, 16:16:06 #24 Utolsó szerkesztés: 2012-08-26, 06:24:57 Szerző: ATAG
Kár olyasmin vitázni, ami még nincs is :) Aki iPadot akar az továbbra is azt fog venni, véleményem szerint MS max az ár tekintetében kelhet versenyre vele.

Annak meg végképp semmi köze a termékek megítélésében, hogy melyik cég mennyire gazdag. Abból csak az derül ki, mennyire adják rabló áron a termékeit; hát ebben valóban toppon van az apple...

Én mérget vennék rá, hogy az apple sz@rjai nem azért népszerűek, mert olyan jók lennének, inkább olyan drágák, hogy sokan csak álmodozhatnak róluk.

Az elég szánalmas ha ferobbant :) az én iPadem egész nap a tűzőnapon meg a kb. 40°C -os kocsiban volt. Annyi, hogy este picit melegvolt, de semmi baja nincsen. És nem csak egy iPodban robbanhat fel valami ha nem akár egy Sonyban is;)

Az XP nagyon nem megbízható! Gyengébb gépeken oké, de erősebben sokkal megbízhatóbb akkor már egy Windows 7 Home Premium.

És minden megszokás kérdése ahogy említetted a Windowst.:) Én nekem sajnos nincs iMacem mert még tavaly tönkre ment. Azóta most egy windowsos gépem van. De én még is áttudtam szokni az iMacről a Windowsra.:) És bármikor visszatudok szokni Windowsról iMac-re... De hát ahhoz kell a jó kis ropogós a zsebbe. Már csak iPodom nem volt eddig, de azt nem is bánom. :)

ATAG Az Apple csak Európában drága mert itt még ritkaságnak számít. Az amerikaik 90%-a biztosan Apple terméket használ, mivel ott olcsón megszerezhető. Vagyis magyar pénzbe nem, de amerikai fizetés szerint igen.

2012-06-22, 16:22:25 #26 Utolsó szerkesztés: 2012-06-22, 16:23:57 Szerző: ATAG
Idézetet írta: Toby Dátum 2012-06-22, 16:18:35
ATAG Az Apple csak Európában drága mert itt még ritkaságnak számít. Az amerikaik 90%-a biztosan Apple terméket használ, mivel ott olcsón megszerezhető. Vagyis magyar pénzbe nem, de amerikai fizetés szerint igen.
Mert biztos olyan jók...  nem véletlen, hogy ott versenyképes az áruk =)

Amúgy egy RT (azaz realtime) kerneles linux ugyanazt tudja mint a Mac, sőt...

De, az Apple most divat termék is, szerintem amúgy Microsoft az, mindig nyerőbb lesz Magyarországon (szerintem). Amúgy meg inkább vennék meg ugyan abban az ár kategóriába 1 Samsung Galaxy S3-at mint 1 Iphone 4GS-t. Meg ha laptopot is nézünk majdnem vehetsz már 1 Gamer PC-t azon a pénzen mint 1 Macen   

hát a MS elöbb volt mint az apple és ezt senki se vonhatja kétségbe mikor a win95 volt a
gépemen apple terméket sehol se láttam

én nekem ez jön be
ám a MS cég még mindig piac vezető márka az apple csak a 4ik a listán
ez nem a pénzről szól ha nem a fogyasztók mennyiségéről
és MS termékeket többen használnak mint apple

Magyar árak szerint 1,42 millió Ft lesz :'( Akkor jó lesz 1 NoName tábla xD

Személyes véleményem, szerintem nincs sok értelme ennek a tablet vagymi a szösznkek,se az iPad nak se semeik ilyen vacaknak... már bocs. mennyibe is kerülnek ezek a vackok?
Ezeket mire használjátok???
Telefon-beszélgetéshez,(Facebookra)
Számítógép- othoni asztali számítógép amit adatok tárolására programok futtatására használnak általában.(webes keresések,csevegések)
Laptop-Hordozható"Mini számítógép"ezeket elsődlegesen hivatásos ügyekhez találták ki,kicsi hordozható,külnnyű,de nem annyira erős, mint egy asztali
ezek a vackok
iPad-tabletek-ha nekem elmondaná valaki hogy mire jó?
akkor azt meg kösöznném.. mert amiket felsoroltam,olcsóbbak,jobbak,és majdnem mindenkinek elérhető.
de mire használok az életben egy tabletet.... Felvágok hogy nekem ilyenem is van (NOOBoknak ajánlott cucc)
Szerénységem véleménye...

az ipad ATAG :D

szerintem nem tud az ipaddal versenybe szállni ez a tábla gép énnekem volt már ipadom nagyszerű gép csak hát igen elég drága és bonyolult rá dolgokat fel/letölteni...

Jelenleg Apple termékből ipod nanom van 5.generációs de elismerésem nagyon jó szerkezet már 2 hete nem töltöttem és napi 5-6 órát hallgatok róla zenét és még bírja az aksi...

szóval nem hinném, hogy labdába rúghat az apple ellen a MS...

2012-06-25, 11:56:31 #33 Utolsó szerkesztés: 2012-06-25, 16:05:11 Szerző: [MOD]Wallace
Szerintem sem... iPad-ot többen használnak és szerintem a Windows-t használó tabletek/telefonok nem jók... mert mindenki a jól megszokott Android és iOs-nél marad :/

Idézetet írta: OneStyle Dátum 2012-06-22, 15:07:47
Mert iPad-hez nem lehet billentyűzetet rögzíteni?
Ez is ilyen félig meddig iPad copy.
Ott a tablet.
A billentyűzet.
A hátsó tartó (Ilyen van ipadhez + az tok is...)
Csak annyi a különbség, hogy Windows op. rendszer van rajta.

Nem azért de szerintem ez nem iPad másolás. Még félig meddig sem! Hiszen milyen legyen egy tablet ami semmiben sem hasonlít az iPad- hez?

2012-08-25, 00:53:06 #35 Utolsó szerkesztés: 2012-08-25, 00:58:49 Szerző: next2
Hát ha ezt kiadják akkor az Apple csődbe megy, overpriced az összes jelenleg piacon lévő cucca az Apple-nek. Elég kedvező árat mondanak hozzá, és még Office is lesz rá ingyenesen, ami előny lesz mindenkinek.

Egyébként rendkivüli eladásokra számithat a Surface, szerintem olyan szintű érdeklődés is lehet rá mint a Nexus 7 tabra.

Egyébként ha nem lenne hypeja az Apple-nek rég eltűnt volna a föld felszínéről.

2012-08-26, 08:40:33 #36 Utolsó szerkesztés: 2012-08-30, 12:56:38 Szerző: [MOD]Niix
Elég nagy vicc lenne, hogy ha az Apple a microsofttól menne csődbe.. Az apple a föld második leggazdagabb cége az egyik legtöbb eladással. Hamarosan a Microsoft fog csődbe menni főként azért mert az Apple még notebookokban és asztali gépekben is leelőzte őket. Operációs rendszerük igaz nem játékra van kitalálva viszont valljuk be a mai tudománnyal már mindent meglehet oldani.. Ha megnézed amerikában minden második embernek Apple terméke van és pont azért mivel ott könnyen hozzá lehet jutni és egyszerűen is kezelhetőek elég sok újdonsággal. Nem tudom ismered e mondjuk az Apple Magic Mouse-t. Ez az egér egy teljesen új korszakot hozott létre ezen a téren hiszen nem gombokat kell rajta nyomogatni, ha nem touchpaddal működik. Illetve, hogy ha ez a Microsoft tablet nem lesz retina kijelzős ellehet könyvelni egy semminek. Hiszen az Apple termékről termékre retina kijelzős készülékeket gyárt és, ha éppen egy szülő vesz a gyerekének valamit akkor biztosan előnybe fogja részesíteni azt a terméket ami retinás még, ha egy picit drágább is. Arról nem beszélve, hogy az iPad 3 kijelzője JOBB mint egy HD TV-é.
iPad: 2048x1536  HD TV: 1920x1080. Kamerája 1080p HD.

Aki iPad vagy Microsoft között áll az ezeket a tényeket átgondolja és úgy dönt vásárlás előtt.

Én döntésem az iOS - iPad :) Főként, hogy nekem is van és tudom, hogy milyen és csak pozitívat tudok róla mondani.(Hozzáteszem az iPadet - iPhonet fikázók többsége azért fikázza mert még nem volt nekik sajátjuk)

Lehet letisztult a rendszer, meg ki van fejlődve, de aki játszani akar a készülékével, vagy próbál jobbat csinálni belőle az nem Apple-t fog venni.
Mondjuk a Microsoft se az ami nagyon testre szabható, de azért valljuk be, hogy ők több variációt tesznek elérhetővé ahhoz, hogy jobbá tegyék a cuccaikat.

Nekem bejött. Egészen addig, míg meg nem jelent és pár súlyos dolog ki nem derült róla. Véleményem szerint design szempontjából ipad killer, de minden más szempontból még egy olcsó androidos tab is lekörözi. Kb olyan termék lett, mint a chromebook pixel. Semmiben sem jobb a konkurenciánál, mégis drágább :)