M2M Next vélemények

Indította enoid, 2012-06-16, 14:44:35

2012-06-16, 14:44:35 Utolsó szerkesztés: 2012-06-16, 14:57:11 Szerző: ATAG
Hello.

Én egy egyszerű felhasználó vagyok, alkalmanként sét is töltök. A Metin2.hu-n kezdtem de 2 év után meguntam mert igazából szenvedés volt nekem az és inkább csak felidegesített mint kikapcsolodást adott volna. Így kerültem a M2M-re és nagyon nagyon megtetszett és folyamatosan fejlődőtt és az uj pályák illetve a küldetések a story amit beharangoztak nagyon kecsegtető volt. Mostanában volt egy kis probléma és bár eddig is érdekes hozzá állással találkoztam a supporton vagy úgy egyébként a játékban GM-ekkel kapcsolatban ez most mintha tovább fokozódott volna.....

Várom véleményeteket, te/ti hogy tapasztaljátok ezeket. Mindegy, hogy röviden vagy hosszan írsz, konkrétan vagy csak vázolva, Előre is köszönöm a hozzá szólásokat.

2012-06-16, 15:16:52 #1 Utolsó szerkesztés: 2012-06-16, 15:28:57 Szerző: [MOD]Wallace
Szia,

Próbáltam, kíváncsiságból. Úgy gondolom, ha valaki nem játszott valahol 1-2 hónapot eléggé furcsa lenne bármiről is véleményt alkotnia, így belevetettem magam én is.

Alapvetően jópofa fejlesztések vannak, ha nem vesszük figyelembe a metinhez képest is sok bugot. Az elképzelések viszont elég jók.

Team szempontjából viszont elég trágya a felhozatal. 1 értelmes GM-el találkoztam a szerveren. Nem igazán kedvelem, ha egy GM úgy köszön, hogy CS. Nem is értem 2 betűs szón minek rövidíteni....
Arról már nem is beszélve, hogy "mijen", "ojan", "vok".
Állítólag képzett GM nem tudja miért nem lehet eldobni a potikat, ami szerintem kimeríti a tudatlan jelzőt :)
Csak logika kérdése és rájön bárki.

Kb. ennyi.

2012-06-16, 17:20:37 #2 Utolsó szerkesztés: 2012-06-16, 17:32:23 Szerző: adosremus
ASD Most akartam javítani a szövegen erre eltünt.
GZ  ;D ;D
(Írtam vagy 5percig GRAT)

Azért töröltem mert off volt. Mint ahogy ez is... Bocsi :( / ATAG
Okay.  ;D

ON: Szerintem csak leszívják az embert. Beszéltem 2 gyerekkel akik több mint 50k-t öltek bele a Mesterbe.
Szóval nagyon rossz szerver. Van olyan cucc ami 5e Ft szóval -.-
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Örülök, hogy irtatok! Köszönöm. Igazából, hogy mennyit töltenek az talán idő arányában mást mutat. Fél vagy egy akár 2 év alatt 50k nem szörnyű. Amit nem tudhatok, hogy ugye a fejlesztés mennyibe fáj (most is néztem, hogy lehet vagy mivel lehet új mobokat létrehozni-nem találtam) mert ugye ez jó védekezés de ahogy körbe néztem hát lehet nem olyan bonyolult egy új map és új szörnyek létrehozása. Ugyan az ottani pályákat máshol is láttam (újakat is bőven) ebben az országban nem lehet tudni valóban őtőlük származik ahogy állítják avagy éppen fordítva ahogy ez lenni szokott...... Nos buggos...nem kicsit és emiatt is volt egy érdekes beszélgetésem velük-eredménytelenül. Megnéztem pár szervert de nem találtam meg ami igazán nekem való lenne.

További véleményeket, kritikákat szívesen olvasnék, jót is és rosszat is.

Köszönöm

Szerintem nem valami jó szerver kliense szép értékelhető texturája van csak ha oldschool és nem sés szerver lenne tuti jobban mennének az emberek rá.
Karácsonykor 15e+ feltöltés esetén esélye volt az embernek egy laptopot megnyerni-e nem tudom valami hp volt a márkája gondolok sok pénzes jani azt hitte megfogja nyerni szerintem a gm ek ismerőse vagy olyan nyerte meg ha nyerte hogy közel lekik hozzájuk a tulaj és nem kell neki sokat mászkálni pl külföldre küldeni stb..
Az egész szerver szerintem nem ér sokat. Drága minden az itemshop-ban és mégis veszik a kockagyerekek de én amondó vagyok,hogy szerverbe sose raknák itemshop-ot mert lehet az a gyerek/felnőtt aki feltöltötte rá a pénzt azt a pénzt jobbra is tudta volna adni pl villanyszámla vagy elment volna a boltba és vett volna belőle egy kg. kenyeret pl... És nem ilyen "csöves módon" 5 ezer forintot is elkérni egy vírtuális fegyverért amiből egy valódit veszek és a tulajnak tudok vele villogni is... nézd csak ez az új mester fegyó.. látod ez +19 es éles :D

Én nem tudom mi van ott az M2M-en.....nagyon érdekes beírást olvastam:

Ime: "Sokáig gondolkodtam véleményem közzétételén, de a napokban ide leírtak végett azt a döntést hoztam, leírom ezeket. 2004 év elején az elsők között kaptam meg a játékot. Segítettem több privát szerver elindításában Németországban, illetve lengyel nyelvterületen is. Magyar vagyok. Minden szállal ide kötődök lelkileg. Ezért néztem kritikus szemmel az M2M indulását, illetve karrierjét. Meg kell mondjam, a világon egyedülállót alkottak. Kiemelkedtek a privát szerverek sokaságából azzal, hogy nekiálltak létrehozni a saját világukat! Nem csak a már létező dolgokat használták fel, hanem újakat alkottak! Nem az ő hibájuk, csupán a tapasztalatlanságuké, hogy az amúgy egyszerű motort leterhelték, ezért a szakadozó, meg megálló kép, ahol sok online játékos van. Személy szerint nekem nagyon tetszett, hogy bele mertek nyúlni a sűrűjébe és a csapat, mert nyilván úgy működtek... egy új, színes világot hozott létre.
Nemrég egy feltörés áldozatai voltak, ekkor figyeltem fel rájuk újra, és azt vettem észre, külön utakon járnak, az M2M mint olyan megszűnt, a korábbi szövetség felbomlott és egy új felfogású csapatot találtam, Next néven. Látom a törekvéseiket, illetve a különbséget a régi és az új csapat között. Ami viszont tényleg megdöbbentett, az a játékosok hozzáállása.
Kedves 14 év alatti játékosok, édesapátok és édesanyátok dönt afelől, költenek-e a ti játékotokra, vagy sem. Ha nem, még mindig megszerezhetitek magatoknak az érmére valót. Én ilyen idős koromban segítettem a szomszédoknak fát pakolni, szemeteseket pakoltam, elhoztam az újságukat. Ezért cserébe már annak idején is annyi zsebpénzt tudtam összehozni, ami 4 hónap alatt egy kerékpár ára volt. Ha viszonyítjuk, nektek is kijönne belőle a havi játékra való.
Kedves 14+ játékosok!
Az előző tétel vonatkozik rátok is. Viszont nektek már van némi élettapasztalatotok, így elvárható lenne, hogy szavaitok normális mondattá szerkesztve szóljatok hozzá a témához.
Kedves 21+ játékosok!
Minden korábbi vonatkozik rátok, illetve tőletek már elvárható lenne a nyafogás, hiszti és ide nem illő hozzászólások mellőzése. Nincs pénzed játszani? Keress pénzt! Könnyebben megy, mint gondolnád! Nem az a hibás, akinek van, azért mert neked nincs! Sőt, továbbmegyek! Ha nem lenne olyan játékosotok, aki fizetne a tárgyakért itemekért, nektek sem lenne hol játszani, mivel a szerver nem működne! Mivel van tapasztalatom ezen a téren, nyugodt szívvel mondhatom, a Next szervereket, kb. 8-15 fős csapat igazgatja, mivel a fejlesztések, (grafikai, programozói) a kommunikációs, üzletvezetéssel járó dolgok nagyságrendileg minimum ennyi ember munkáját vetítik le. Ha veszünk egy magyarországi átlag IT mérnök fizetését, ezt felszorozzuk a létszámmal, egy normális iroda bérletével, kommunikációs és egyéb költségekkel, hosting, stb. A Next szerverek fenntartása havonta kb 20.000 $ (dollárt) emészthetnek fel. A létszámból adódóan, ami játékost a szerveren láttam, a bevétel nem közelíthet ehhez az összeghez. Számomra érthetetlen, a Next üzemeltetői miért áldoznak még folyamatosan a fejlesztésekre, mivel a szavaitokkal élve, ezek teljesen felesleges dolgok. Minden változás ellen tiltakoztok. Bármit csinálnak nem jó! Javasoltam ma levélben a Next-et üzemeltető cégnek, hogy mivel feleslegesnek tűnnek a munkálataik, vegyék ki a fejlesztéseket. Várják meg amíg az általuk készített Minotaurusz run nevet viselő pályához elfogynak a belépők, valamint a most betett SD3 szekció belépőit elfogynak, majd vegyék ki őket a játékból. Nem kell ilyen pálya mivel szemmel láthatóan nincs rájuk szükség! Elkényeztetett játékosok vagytok, akik már azt sem tudják hol a határ! Mind szóban, mind pedig írásban nem tudjátok hanyas a kabát! Olyan dolgok vannak a szervereiteken, amik sehol máshol és nektek semmi sem jó? Hisztis banda! Csak a SÉ csak a SÉ! Ez egy M2M-es fórumon olvastam. Tudjátok barátocskáim, ,,NINCS OLYAN, HOGY INGYEN EBÉD" azt mindig valakinek ki kell fizetni! Nem tudtok olyat mondani, ami ingyen lenne, még odahaza az ebéd sem, hisz azt jellemzően a szülők vásárolják, PÉNZÉRT! A nagymamánál leszakított gyümölcs sincs ingyen, hiszen a fát meg kellett venni, fel kellett nevelni, trágyázni, védeni, metszeni,permetezni kellett, TEHÁT aaz sem volt ingyen! Az a pénzösszeg, amit ezen a szerveren kérnek tárgyakért, elenyésző összeg nemzetközi viszonylatban. És ti, játékosok támogathatnátok a szerveretek, hogy az nyugodtan tudjon üzemelni, ehelyett bármilyen fejlesztést tesznek be, csak a hiszti és az ócsárlás megy! Fel nem fogom miért tartanak ki mellettetek, hiszen ilyen szájízzel nem lehet jó dolgozni! Ezért is tettem ma azt a javaslatot, hogy ahogy elfogynak a belépők, vegyék ki a Minotaurusz runt, illetve az SD3-at is. Talán majd ha nem lesz, észreveszitek ezek az emberek mennyit tettek értetek értetek.

Üdv!

GM Hawky Joe"

Ehhez várok kommenteket, főleg olyan személyektől akik maguk is szerver készítők, üzemeltetők.

Tövábra is köszönöm a véleményeteket. FainZero Sokban egyezik a meglátásunk bár abban nem, hogy költhetné másra is. Egyrészt eldönti ki-ki maga. másrészt egy horgászat se olcsóbb vagy egyéb hobbi. Nem ezzel van szerintem a baj de tulságosan nem akarom részletezni, nem szeretnék jot tenni velük.....

2012-06-24, 21:58:10 #6 Utolsó szerkesztés: 2012-06-25, 10:25:43 Szerző: [MOD]Niix

Szia.

Én most 126 os sámán vagyok. Nos nekem ezedig kellettek a prémium védelem és támadás valamit 3 hátast vettem egyet fejlesztettem, hogy jobban bírjam.....jobban birjam...hülyeségeket beszélek! Egyáltalán, hogy bírjam.  Szörnynagymester fegyver is kellet! Csak ez után tudtam Wu ra menni és még pár táp, hogy végre valamennyire ott legyek és el is értem, hogy most már hívnak runokra. Mivel szükségszerü volt, egy farmos karakter ezért tudom, hogy valóban amit írsz az létezik de kicsit vagyis nagyon nevetséges, hogy pont olyan karaktert választottam amilyet, amivel kin szenvedés a játék. A játék ami másból nem áll mint farmolás vagy csapkodás mert küldetés az egy darab nincs! A következőkben idézem magam mert nincs kedvem újra fogalmazni:

Sokat és sok helyen írtam be a sámán kúrálja miatt amin változtattak is (végre) és szükségszerű volt. van még jó pár ilyen kisebb-nagyobb dolog amin kellene és lehetne is változtatni. De még véletlenül se írom már le. Hanem ha ekkora csapat van ami 4 millioba fáj, hogy lehet, hogy ezek nem korrigálódtak már? A másik, hogy nemrég 4 szintet fejlődtem de ugyan az vagyok. Nem nőttek az értékeim különösebben, nem érzem, hogy több kijönne ebből. Alapba van 192% szörny ellenim de másik kasztos karakterem 20 egynéhány szint különbséggel jobban bírja kevesebb szörnnyel? Szerinted mennyit kéne költenem még, hogy valamit el is érjek? Szoval van ami nem is a SÉ-ről szól!!!!!!!!! Továbbá megtisztelnétek, ha nem törölnétek ki a véleményezésemet!!!!!! Köszönöm!

Na igen még akartam írni. :) Azt, hogy te Joe te játszol ezen a szerveren? (2éve) mert ha majd játszol rajta akkor magyarázz azoknak akik játszanak mert sajnos a kompetenciád nincs meg (remélem agyon iskolázottként nem kell elmagyaráznom a szó jelentését) Másik pedig, hogy más szervereket ócsárolni.....hát tudod....és te pontosan tudod mások nem alkottak újat más szervereken? Mert szerintem alkottak! És nekik nem abban merült ki az alkotás, hogy megszerkesztettek egy új mappot! Én értem, hogy neked valami tetszik (bár nem tudni miért ha nem is játszol!?!) de másokat ledegradálni.......

Végezetül nekem is tetszik az igényes kidolgozás és az az irány amit egy éve felvázoltak ezért is kezdtem "támogatni" őket de sajnos nem arra haladnak mint kiderült és a szerver tőrésről nem én tehetek és az is furcsa, hogy Ők nekünk sírnak, holott mi sírhatunk joggal! Ezt már korábban kifejtettem (ki is törölték....fáj az igazság) sajnos nem mentettem és törölték....nem írom le újra. Nos ezért vagyok elkeseredett mert a bizalom meg volt előlegezve (szó szerint) de hát.....és szerintem sokan mások is. Az meg, hogy most sok a pozitív vélemény azért lehet mert akik negatívan írnának már nincsenek itt. Csak én vagyok aki még benéz ide. :) SD3? Miben újítás? Ugyan még nem láttam de szerintem termek ahol lények lesznek...... jobban lehet fejlődni.....én beállok a szokott helyemre és kalimpálok ott közben élem a reális életem. Jah meg azt is akartam még írni, hogy nekem ez se tetszett! :"Jó játékot kívánunk, és ne tartózkodjatok a napon sokat ebben a nagy melegben, inkább alázzátok be a pókokat!" Kösz majd én tudom, hogy a strandon verem el az időm és pénzem , nézem a jó csajokat :) és élek a való életben, mert ez végül is csak egy játék......

Ez nem irigység, hanem csalódottság csak sokan félre értik akár szándékosan is mert így könnyebb. Hidd el nem hasonló helyzet-pályákra vágyom és szenvedésre egy egy fárasztó vagy éppen egy jól sikerült nap után, nem ezért fizettem, támogattam öket és nem ezt igérték ök sem. A fejlesztés nem ez! Ennyi

Post Merge: 2012-06-24, 22:00:04

Ez kimaradt:

Sziasztok. Ugyan ez már a sokadik regisztrációm a facere mert blokkolnak illetve törlik a beírásaim, holott nem írok csúnyán (azt supportba tettem az igazságtalanság miatt mikor már elszakadt a cérna) Kedves Joe :) szépen leírsz dolgokat ami mögé mi nem látunk és szerintem vannak páran akik értenek hozzá és mivel jómagam is szerver létrehozásán gondolkodom, vettem a fáradságot (és bár nem volt könnyű) kicsit informálódtam árakról.....ki kell -e fejtenem, hogy nem egészen értem mi 20.000 dollár? 4.4 millio forint ("emészthetnek fel") szóval te sem tudod.....és itt dobálózol milliókkal? Komolyan ki kockáztat havi szinten 4 milliót? Ugyan már.....Egyébként most 8 vagy 15 ember csinálja? Az ingyen ebéd pedig van a csöveseknek, de nem erről van szó hanem arról, hogy itt egy tál leves 2750 forintba kerül ami máshol 650.- Így talán te is megérted miért morgolodnak. Azon gondolkodtam még milyen fejlesztésről beszélsz? Van olyan játék séma ami új? Mert én erről nem tudok? Biologus vagy runakő? Wu vagy minó? Az igaz a wu az új. Vagyis Dt- modositás. Te!, azt tudtad, hogy máshol volt 7. skill is?

Post Merge: 2012-06-24, 22:13:44

Ezt még Xerak-nak írtam mikor 155 upon volt :):

Xerak:"Sokan azt gondolják, ahhoz, hogy valaki TOP1 legyen, itt kell élnie, itt éli ki magát a játékban, mindent elhanyagol...
Napi hány óra játék számít már kockulásnak??
Bemutatom fotóval Xerak játékidejét, ami 13 hónap alatt 1079 óra.
Tehát 395 nap alatt 1079 óra, magyarul napi 2 óra 44 perc!
Ettől azt gondolom vannak nagyobb kockák a játékban :)"

Hello. Komolyan mint egy testépítő ugy beszélsz :) Gratulálok a fejlődésedhez . nekem 5800 órám van a metinbe 126 os vagyok most :) Egy kérdés. Mit szolsz az uj minó cuccokhoz? 1100 felet kell runolni az összes cucchoz +9 esre az össz tp: 118k körül van ha jól rémlik és az össz védelem 4320...-szörny ellenit már nem is számoltam össze!-... vajon milyen ellenfélhez kell ennyire felkészülni és akkor a többi cucc mehet a kukába? Én meg húzogatom a béna nagymester cipőmet a sámimnak..... :(

De a lényeg itt jön:

Hallod! Pont ki is jön. Napi 3 minó run az havi (naptári napra) 90 lélek pont vagyis *12 az 1080 pont. egy cucchoz kell 63 kö vagyis 126 lélek pont +9re ....1008! Vagyis 3 run (run/40 p) az 2 óra! és még marad 44p abból elmegy pár perc a csopi összeállására és valamennyit fejlődhetsz is! Akkor egy év alatt lesz meg a teljes Minó cuccod! Na igen még a cuccokat is meg kell szerezni de az csak piti 144 run :) Jó játékot mindenkinek!

Te Xerak! Tudod min gondolkodtam még ma? Hogy oké ilyen jól nyomod de hogy hoztad össze a cuccaidra a yangot ha csak szintekre koncentráltál? Nincs valami életrajzod a karakteredhez? vagy mellette volt farmos karid is?..... Elküldöd a: Nagy sikerem rövid idő alatt- dedikált wor doc-sidat PM-be? ;) Komolyan érdekel!

Ez már csak egy kis érdekesség:

Hello Xerak! hogy is van ez? neked megy? másnak nem? és a másik játékban ami kicsit nehezebb ott is szinte pillanatok alatt Te lettél a legmagasabb szintű. Grat. de én kicsit sajnállak is:(

OldMt2ön is egy Xerak a top1, egy és ugyan az a személy?:)
Amúgy grat:D

És most nézem az adatlapját, tényleg 2 szerveren is top1...

Post Merge: 2012-06-24, 22:15:16

58000 percem van azt elírtam :)

2012-06-24, 22:55:21 #7 Utolsó szerkesztés: 2012-06-24, 22:58:52 Szerző: djhuni
Csak az első 3 hozzás szolást olvastam el szoval ha hasonló akkor bocs.
Az én vélyeményem, ott nem éri meg játszani. A hirdetésben hogy ingyenes játék de rá vagy kényszeritve, hogy sé-zél, pl látom egy wari king 15rud (1rúd =300 millio) amit elég nehezen farmolsz ki, ha nincs nagy karid vagy haver és nem sézel és csak hétvégén tudsz játszani mert diák vagy, akkor ezt gyorsan felejtsd el.
A kigyofarok+ 100+milla/db? :o
És ha rossz napod van és nem sézel ismét meg szivtad.
Ott van map3, a szint határ 60, egyik haverom egy kinges testivel, full full mobal, 220intes buffal nem birta a majmokat, asszem 80+volt. Egy abszolut új játékos meg sem tud "moccani" ha nem sé-zik és pont az ilyen szervereket utálom.
Edit: Off: Gondolkozom, hogy újra kezdjem a DDMT2-t majdnem 0ról, ki mit tanácsol, hol fejlódjek szintről szintre, miket csináljak, optoljak. Bár régi játékos vagyok de egy alaposabb tanácsolás nem ártana mert más szerveren el tudok tájékozodni de itt 1éve voltam utoljára.
Ha lehet PM-be kérném és nagyon sokat segitene aki tanácsolna.(Erdélyi vagyok nem sézek mert nem tudok  ;D csak 32kvan asszem.

2012-06-25, 00:06:51 #8 Utolsó szerkesztés: 2012-06-25, 10:28:08 Szerző: [MOD]Niix
lazán lehet mesteren is játszatni sé nélkül bár NAGYON NEHÉZ 110 fölés Sé nélkül menni úgy,hogy értelmes cuccaid legyenek..
Prémium támadás/védelem összesen 3ksé 3nap online játékra elég 1kft ért..
ezt a legérdemesebb venni mivel 450+támadó/védelmet ad! evvel kimész 50ig templom végefele ahol sötét vezető van elég jól lehet farmolni 60%duplayangal(nem is kell sés duplayang)30p 400-500milla
akinek van ereje és türelme itt akár annyi pénzt is kifarmolhat hogy előre megcsinálja nagyobb szintre a cuccokat(mester/epicvért 81pajzs mester cuccok csontok stb) +full mob se árt^^ ez után veszel térképet(300mill kb) és bemész majmokhoz (buffer nélkül el se indujlj) ez az eggyik legjobb farmolós hely... itt sok pénz is jön+ha csopiba vagy a bufferoddal akkor 2karin megvan 4 miliárd mielött kimész az töb mint 13rúd +a cuccok amik esnek.. 16-17 rúd megvan ..:D
kifullozod magad fullmob +erő/támadó vagy valami értelmes opt mob mellé  veszel sárkányfog pengét vagy amilyen kaszt vagy annak megfelelő mobos fegyvert mindent felhúzol 8-9re és mész 110ig 90es mapra aztán már rajtad múlik hogy onnan hogy smint..:) bár utána elkél a sé télleg..:D

Post Merge: 2012-06-25, 00:09:12

2012-06-25, 22:52:30 #9 Utolsó szerkesztés: 2014-02-26, 06:00:24 Szerző: [BA]THymea
djhuni

Nem nem ennyire nem durva! Vagy lehet azóta finomítva lett...én 68 as surával alap cuccokban kingben viszem a makikat buffolva pedig már unalmas is. Azt a mai napig nem csinálták meg, hogy a makik még fényévekre vannak tőled de sebeznek ha pedig leszállsz mind ott van körülötted. Ilyenkor lehet látni a térképen a repkedő majmokat! Lehet erre gondoltak fejlesztés alatt :) Egyébként ezen én is meglepődtem mert kőgolemekre voltam megcsinálva csak kíváncsiságból felmentem. A kígyó farok+ 200 milla 100 talán soha nem is volt.... Engem az zavar, hogy azt írták egyedi mappok, lények és különleges küldetések és SEMMI nem valosult meg ebből! Map3 is van máshol a lények átszínezettek Mino is van máshol termekkel együtt a 60-as mappot is láttam és láttam még más pályákat más ruhákat lényeket 7. skillt másoknál...... Ahhoz képest pedig már nem egy nagy pukk és még becsapva is érzem magam. Olyat is láttam ahol ugyan ilyen hátasokról le lehet szállni nem úgy mint itt, hogy eltűnik.....jah és a lóképesség P-s skilljeiről nem is beszélek. Ez még csak a jéghegy csúcsa!

Post Merge: 2012-06-25, 22:59:55

delete001

A prémium védelem és támadás pontosan 100 online órát tart! Azt hiszem ez egyetlen értelmes cucc ami meg is éri. De nagyobb szinten már nem ugyan az. Farmos karinak jó.....én 2 hónapon át egyhuzamban farmoltam sok sok cuccom van. Kénytelen voltam megvenni mert alig van infó karaker építésről és próbálgattam a 10%szörny és 50+ támadót a sámira illetve van helyzet mikor az jobb....máshol meg van egy npc amin lehet tesztelni az ütést! Na ezt hívom én fejlesztésnek nem azt a sd3at !?!

Na de nem én akarom írni a véleményemet, hanem a tietekre vagyok kíváncsi.

Köszönöm az újabb hozzászólásokat. örömmel vennék egy pozitív megnyilvánulást akár egy áradozó írást amiben tartalom is van, esetleg Megláthatok benne valami ujjat.

Post Merge: 2012-06-25, 23:05:40

Ezt találtam és azt hiszem ebben minden benne van amit én nem igazán tudtam megfogalmazni......

:

GM Hawky Joe! Sokaknak (beleértve engem is) nem az a baja,hogy sé-s és nem jó a fejlesztés,hanem az,hogy igazságtalan.Amit én megcsináltam 1 év alatt,az most 2 hét...60-as szinten minden skill P-re változik,nekem megkellett csinálni.Amennyit tört nem volt kevés pénzembe(yang),mivel a vörös erdőben nem ad úgy yangot mint az elveszett birodalomba...Amikor már a legtöbben végig szenvedték a a fejlődést és fellélegezhetnek,beteszik a könnyítést és azt vesszük észre hogy a 140-est leelőzik.Sd3 mire is jó?Ja igen...arra hogy a 110-es pár nap alatt 140-es legyen.És a naga map?Úgy tudom az volt megigérve nem sd3.Legyen sé-s,de akkor tudjuk hogy volt értelme fejlődni.Fejleszteni nem úgy kell ahogy itt csinálják.Össze vissza beraknak mindent,amik jók,csak a cuccok és a mapok szintje nem megfelelő.Most a 20+ éves kommentjére írnék pár sort...Nekem is van keresetem,de minek költsek a játékra,ha más megveszi nekem?Minek van bent az ambrozia?hmm...Ha 1 embertől megveszem yangért,az is olyan mintha töltöttem volna sé-t.A hisztiről meg csak annyit,hogy ha nem tetszik a vélemény nyílvánítás,akkor tegyenek azért,hogy igazságosak legyenek.......

Post Merge: 2012-06-26, 19:57:46

:)

Kész kabaré ez a next! Erre az írásra válaszolván törölték az összes írásom (persze az övé bent maradt )

Xerak Krisz Melone! Tudom, mi kettőnk között a különbség! Én költök a játékra, és 90-95%-ra meg vagyok elégedve, mert a pénzemért kapok játékélményt! (JA, és megvan a pénzem is, nem tűnik el a szerver, mint amit TE favorizálsz)
TE nem költesz a játékra, és még fikázod is..!És azt hiszed demokrata vagy? Tenni kell azért valamit, hogy követelj! Ha jogalap nélkül szövegelsz, akkor nem demokrata vagy, csupán demagóg! Van egy román mondás, amit ajánlok a figyelmedbe: " Nagy mellénnyel nem lehet kérni menni...!
A többi sületlenségre nem váaszolok inkább, mert vitatkozni csak ész érvekkel és értelmes emberekkel lehet :P
Talán költs a játékra, hogy legyen 7. skill. Vagy várod, hogy más megvegye neked? Nem is vagy te élősködő, kicsit sem :))) Ingyen kapsz valamit, amire nem költesz egy forintot sem, és fikázod, hogy nem tetszik a szerver???:))))))) Óóóó, TE nagyon demokrata, neked nem mondta még senki, hogy inkább hallgass??:))))) Akkora jogalapod van itt szövegelni, hogy az hihetetlen :DDDD

Ezt is hozzá teszem a rend kedvéért:

Karakter információkAccountUtolsó 3 SÉ feltöltésedSÉ Feltöltésenoenorakt嫫osenopiacolosLeharcollak
Birodalom:   Jinno
Kaszt:   Sámán
Szint:   130
Tapasztalat:   631371324
Céh:   Ayisha
Ranglista helyezés:   1063
Üdv enoid!

Sárkány Érme: 430KijelentkezésTörlőkód mutatásRaktár jelszó visszaállítás2012-05-11 21:5739000 SÉ2012-04-07 13:1360000 SÉ2012-02-25 11:4760000 SÉ

2012-06-28, 11:04:15 #10 Utolsó szerkesztés: 2012-06-28, 11:25:18 Szerző: nyami
"a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek tárgyában indult eljárásban

A Gameforge 4D GmbH (Albert-Nestler-Str. 8 D-76131 Karlsruhe) Kérelmező által a Fenyő Dániel Kérelmezett ellen a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek tárgyában indított Regisztrációs Döntnöki eljárásban a Regisztrációs Döntnök meghozta az alábbi

Döntést

A Regisztrációs Döntnök a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain neveket Fenyő Dániel Kérelmezettől visszavonja, és azt a Kérelmező, Gameforge 4D GmbH javára átruházza.

A Regisztrációs Döntnök felhívja a Kérelmező figyelmét arra, hogy a domain név átruházására e döntés alapján is csak akkor jogosult, ha eleget tesz a Domainregisztrációs Szabályzat 7.1. a.) és c.) pontjaiban írt feltételeknek.

Indokolás

I. Kérelem

A metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek tárgyában a Gameforge 4D GmbH Kérelmező elektronikus úton kérelmet nyújtott be, melyben a domain nevek Kérelmezettől történő átruházást kérte.

Kérelmező névhasználati jogát illetően előadta, hogy ő a jogosultja a 007153943 lajstromszámú ,,METIN2" közösségi szóvédjegynek, amelynek oltalma többek között számítógépes játékok, és játékokkal kapcsolatos szolgáltatásokra terjed ki a 9. 28. és 41. osztályban. A védjegy elsőbbségi napja 2008. augusztus 12. Kérelmezett a metin2m ester.hu domain nevet 2009. december 27-én, míg a metin2master.hu nevet 2010. december 28-án regisztráltatta. A Kérelmező továbbá előadta, hogy ő a ,,METIN2" megnevezésű számítógépes játék európai forgalmazója.

Kérelmező kifogásolta, hogy a támadott domainek kezdő szóelemei azonosak a ,,METIN2" szóvédjeggyel. Álláspontja szerint a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek összetéveszthetőek a ,,METIN2" megjelöléssel. Ezzel Kérelmezett megtéveszti a fogyasztókat és tisztességtelenül kihasználja a ,,METIN2" védjegy ismertségét.

A rosszhiszeműséget illetően, Kérelmező álláspontja szerint Kérelmezett azzal a céllal regisztráltatta a domain neveket, hogy Kérelmező szakmai tevékenységét megzavarja.

Kérelmező szerint az összetéveszthető nevek (metin2m ester.hu/metin2master.hu és METIN2) továbbá a weboldalak tartalmának hasonlósága következtében az ellenérdekű felek a fogyasztók számára összetéveszthetővé válnak. Kérelmezett szándékos magatartásával előidézett összetéveszthetőség kapcsán haszonszerzésre törekszik, hiszen a játékhoz kapcsolódó egyes szolgáltatásokat a felhasználók fizetés ellenében vehették igénybe. Kérelmező szerint a fent előadottak összességében Kérelmezett rosszhiszeműségét támasztják alá.

Kérelmező a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek Kérelmezettől történő átruházását kérte.

Kérelmező három személyes döntnöki tanácsban történő eljárást kért.

II. Kérelmezett érdemi védekezése

A Regisztrációs Döntnök a kérelmet az Eljárási Szabályzata 22. pontjára történő figyelmeztetéssel elektronikus levélben küldte meg Kérelmezettnek, és a Kérelmezett adminisztratív kapcsolattartójának azzal, hogy érdemi védekezését legkésőbb 30 munkanapon belül terjessze elő, és figyelmeztette, hogy amennyiben érdemi védekezést nem terjeszt elő, úgy az a Kérelemben foglaltak elismerésének vélelmét jelenti, és a Döntnök a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján dönt.

Kérelmezett kérte a kérelem teljes egészében történő elutasítását.

Előadta, hogy a METIN2 kifejezés egy sokszereplős online szerepjáték (un. MMORPG) egy fajtája, amely fajtán belül számos fejlesztő alkot hasonló játékokat.

Kérelmezett álláspontja szerint a METIN2 kifejezés önmagában nem alkalmas a játék kereskedelmi származásának, illetve a fejlesztőjének azonosítására. A METIN2 szó ugyanis olyan általánosan használt kifejezés, amely nem rendelkezik megkülönböztető képességgel. Ez utóbbit támasztja alá, hogy számos más domain név tartalmazza a kifejezést. Ennek okáért Kérelmezett 2012. május 2-án törlési eljárást indított a Kérelmező közösségi védjegye ellen a Belső Piaci Harmonizációs Hivatalnál megkülönböztető képesség hiányára, illetve rosszhiszeműségre hivatkozva. A folyamatban levő eljárásra tekintettel Kérelmezett kérte a Regisztrációs Döntnököt, hogy az alternatív vitarendezési eljárást a jogerős döntés meghozataláig függessze fel.

Az ügy érdemében továbbá Kérelmezett előadta, hogy a ,,mester" és ,,master" szavak kellő elhatárolást biztosítanak a METIN2 megjelöléshez képest, így az összetévesztés veszélye nem áll fent.

Kérelmezett előadta, hogy metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain neveket regisztrációjuk (2009. december 27. és 2010. december 28.) óta folyamatosan használják. Állítása szerint a használat egyszer sem irányult a fogyasztók megtévesztésére, vagy a Kérelmező jó hírnevének sérelmére.

Ezt támasztja alá, hogy a főoldalon, hangsúlyos helyen olvasható ,,LANIATUS PRODUCTION" felirat is tájékoztatja a felhasználókat, hogy a weboldal a Kérelmezett cégéhez köthető. Kérelmezett állítása szerint a fogyasztók a METIN2 megjelölést fajtanévként értékelik, és a Laniatus, mint a honlapot üzemeltető társaság neve ad tájékoztatást a származásra vonatkozólag.

A rosszhiszeműség hiánya tekintetében Kérelmezett tagadta, hogy célja Kérelmező szakmai tevékenységének megzavarása lett volna. E körben hivatkozott arra, hogy ha a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek használata valóban sérelmes lett volna Kérelmező számára, akkor azt nem tűrte volna el két és fél évig.

Kérelmezett kérte a kérelem teljes egészében történő elutasítását.

III. Kérelmező észrevétele Kérelmezett megjegyzésére

Kérelmező előadta, hogy az eljárás felfüggesztésének nincs helye, mivel a védjegytörlési eljárást a Laniatus Kft. és nem a Kérelmezett indította. Álláspontja szerint nem releváns továbbá Kérelmezett által a Döntnökök elé tárt bizonyítékok a METIN2 kifejezés fajtanévként való ismertségére. Ennek indokául Kérelmezett arra hivatkozott, hogy a bemutatott weboldalak sem jogszerűen (nem a jogosult engedélyével) üzemeltetik szolgáltatásukat, illetve használnak a védjegyhez hasonló megjelölést, másik részük pedig olyan rajongói oldalak, illetve blogok, amelyek a gazdasági tevékenység körén kívül esnek.

Kérelmező hangsúlyozta, hogy Fenyő Dániel sem a METIN2 név sem a játékszoftver tekintetében nem szerezte be a jogosult engedélyét. Kérelmező álláspontja szerint a domain nevek regisztrációjának időpontjában Kérelmezettnek nem állt fenn jogos érdeke a név használatára.

Kérelmező kérte domain nevek részére történő átruházását.

IV. Döntés indoklása

A Szabályzat 29. pontja alapján a Regisztrációs Döntnök a Kérelmező írásbeli előterjesztése, valamint a Nyilvántartó által vezetett nyilvántartásban és az Interneten szereplő adatok alapján hozza meg a döntését.

A Szabályzat 26. pont a) alpontja alapján a Regisztrációs Döntnök az eljárást szünetelteti, ha tudomására jut, hogy a kérelmezett domain név tárgyában a Kérelmező és Kérelmezett között bíróság vagy más alternatív vitarendező fórum, illetve hatóság előtt eljárás van folyamatban az eljárást jogerősen lezáró bírósági határozat vagy az alternatív vitarendező fórum döntésének meghozataláig, illetve ilyen hiányában a másik eljárás megszüntetéséig.

Ebben a tekintetben a Döntnök számára kizárólag a Szabályzat iránymutatása és a vonatkozó bizonyítékok kerültek mérlegelésre. Jelen eljárásban a Kérelmező a Gameforge 4D GmbH, Kérelmezett pedig Fenyő Dániel magánszemély. A becsatolt okiratok szerint a Belső Piaci Harmonizációs Hivatal előtt kezdeményezett törlési eljárást a Laniatus Kft. kezdeményezte, és nem Fenyő Dániel, mint magánszemély. Mivel ebből a szempontból a Laniatus Kft. harmadik személynek minősül, így nem állapítható meg, hogy a ,,Kérelmező és Kérelmezett között hatóság előtt eljárás van folyamatban". Az eljárás szünetelésének tehát nincs helye. Erre tekintettel a Döntnöknek a kérelmet érdemben kell vizsgálnia.

A Szabályzat 29. pontja alapján a Regisztrációs Döntnök a domain név visszavonását vagy a Kérelmező javára történő átruházását rendeli el, amennyiben a domain név azonos egy olyan névvel vagy megtévesztően hasonlít egy olyan névhez, amely a Kérelmező javára valamely hatályos magyar vagy közösségi jog által védett név, vagy amelynek használatára a Kérelmező valamely magyar vagy közösségi jogszabály alapján jogosult, és amennyiben:

a) a Kérelmezett a domain nevet anélkül igényelte, hogy a névhez joga vagy jogos érdeke fűződne; vagy

b) Kérelmezett a nevet rosszhiszeműen igényelte vagy annak felhasználása rosszhiszeműen történik.

A Regisztrációs Döntnök első lépésben azt vizsgálta, hogy a Kérelmezőnek van-e hazai vagy közösségi jog által biztosított jogosultsága a kérelmezett név használatára.

Megállapításra került, hogy a Kérelmező jogosultja a kérelemhez csatolt 007153943 lajstromszámú ,,METIN2" közösségi szóvédjegynek. A védjegy bejelentési napja 2008. augusztus 12-e. A védjegy árujegyzékében szereplő áruk, illetve szolgáltatások tekintetében megállapítható, hogy azok lefedik az ellenérdekű felek által nyújtott árukat/szolgáltatásokat.

Az érdemi védekezésében maga a Kérelmező sem hivatkozott arra, hogy a név használatára joga lenne.

A Kérelmező jogos érdeke a 30,. pint alapján az esetben állapítható meg, ha

Az adott domain név használatához fűződő jogos érdek abban az esetben bizonyítható, ha:

a) a Kérelmezett a kérelemről szóló értesítést megelőzően a domain nevet vagy a domain névnek megfelelő nevet áruk vagy szolgáltatások felkínálásával kapcsolatban használta, vagy erre bizonyíthatóan előkészületeket tett; vagy

b) a Kérelmezett olyan személy, akinek, illetve amelynek a domain név a közismert elnevezése; vagy

c) a Kérelmezett törvényesen és nem a továbbértékesítés céljával, illetve tisztességesen használja a domain nevet, és nem törekszik a felhasználók megtévesztésére, illetve arra, hogy sértse egy olyan név jó hírét, amelynek használatára más személy jogosult.

Tény, hogy a Kérelmezett a domain neveket annak delegálásától számítva használta, azonban a kérelem elutasítását ez a tény csak abban az esetben alapozza meg, ha a használat nem rosszhiszeműen történt.

Következő lépésben a Döntnök a rosszhiszeműség megállapíthatóságát vizsgálta.

31. A domain név igénylésével vagy használatával kapcsolatos rosszhiszeműség abban az esetben bizonyítható, ha:

d) a domain nevet szándékosan arra használták fel, hogy az Internet-felhasználókat haszonszerzés céljából a Kérelmezett honlapjára vagy egyéb on-line címére irányítsák azzal, hogy az igényelt domain név összetéveszthető egy olyan névvel, amelynek használatára más jogosult, és az összetévesztést a Kérelmezett internetes honlapján vagy on-line címén hirdetett vagy található termék vagy szolgáltatás, illetve bármely más, a honlappal vagy on-line címmel kapcsolatos információ alapozza meg.

A Döntnök elé terjesztett bizonyítékokból kiderül, hogy Kérelmezett honlapján elérhetővé tett fizetős szolgáltatást is, tehát ,,szándékosan haszonszerzésre" törekedett. A szavak vizsgálatával kapcsolatban kijelenthetjük, hogy a METIN2 szóelem a domain nevek domináns része, és ez maga a Kérelmező védjegye is egyben. A domináns elemre vonatkozó következtetést a domain néven belüli pozíciójából, tehát első, hangsúlyos helyen való szerepeltetéséből, illetve a többi szóelem gyenge megkülönböztető képességéből lehet levonni. Egy számítógépes játék kapcsán ugyanis a ,,mester" és annak angol megfelelője, a ,,master" szó kisebb megkülönböztető erővel rendelkezik, mivel a játék színvonalának minőségére utal. A vizuális és kiejtésbeli hasonlóságot a már említett METIN2 szóelem azonossága alapozza meg. Erős konceptuális hasonlóság is felfedezhető, hiszen mind a domain, mind a védjegy a játék központi elemét képező ,,metinkő"-re utal. A fentiekre tekintettel a metin2m ester.hu/ metin2master.hu domain nevek és a ,,METIN2" közösségi védjegy összetéveszthetőek. Ennek megfelelően Kérelmezett d) pont szerinti rosszhiszeműsége megállapítható. A védjegy jelenlegi érvényessége miatt Döntnök nem vizsgálhatja a hatósági törlési eljárás kapcsán felvetett – például megkülönböztető-képesség hiányára vonatkozó – szempontokat.

A fentieknek megfelelően a Regisztrációs Döntnök a kérelemnek helyt ad, és az eljárási szabályzat 31. pontja alapján elrendeli a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek visszavonását és Kérelmező részére történő átruházását.

A Regisztrációs Döntnök a jelen döntést a Szabályzat 36. pontja alapján azzal küldi meg a Kérelmezőnek, a Kérelmezettnek, és a Nyilvántartónak, hogy az a Nyilvántartó által végrehajtható, kivéve, ha a felek 30 napon belül igazolják, hogy a kérelmezett domain tárgyában közöttük bírósági eljárás van folyamatban.

Budapest, 2012. június 4.

Pintz György
Dr. Verebics János
Dr. Mayer Erika
döntnökök"

Nem kell nagy jogi tudás az értelmezéshez :)
Forrás: infomediator.hu

Nem nehéz Sé nélkül boldogulni mesteren, én is kezdtem 2 napja egy karaktert amit elhatároztam, hogy SÉ nélkül csinálok meg. Jelenleg 45-s, de nem nagyon fejlődök vele. Van egy profi ősziszél legyezője(34ák,12int,8méreg) és jó optos cuccai. Jelenleg templomos farmra szeretném használni amíg összeszedek annyi rudat, hogy megvehessem a sámi kinget ami úgy 10rúd körül lehet. Ha jól számolok 400-450 milla/fél óra farm full duplayanggal templomba akkor 1óra / 3 rúd. Szóval egy bő 3óra-4óra alatt összelehet farmolni egy kinget. Onnan lehet menni SD2-be és ott szintúgy farmolni pl. mester sisakra és mester itemekre illetve full mobos felszerelésre/epicre. Egy jó epiccel (D. TP stb.) elmész a majmokhoz ott jól beszeded a pénzt és felmész úgy 95-97ig. Onnan lehet menni zombikhoz ott szintúgy metineket farmolni/fejlődni de ajánlatos egy nagyon jó 92es fegyver oda és az epic. Szerintem meg innen már magától értendő, hogy mész mino runra, wu-zhein runra meg stb. Nem kell ide sé csak egy kis játéktudás, hogy átlépj azokon az akadályokon amelyet a csapat állított fel, hogy SÉ-zél. Szóval szerintem IGEN IS LEHET SÉ NÉLKÜL JÁTSZANI!:)

2012-06-29, 12:03:24 #12 Utolsó szerkesztés: 2012-06-29, 12:06:47 Szerző: enoid
"a metin2m ester.hu és a metin2master.hu domain nevek tárgyában indult eljárásban"

Ezt nagyon szépen köszönöm :)

Én pedig egy ilyet hoztam:

"Szabó Gábor Már nem azért az 1 20-ért de nem mult még el az M2M 2 éves? Remélem h nem SÉ event lesz megint amint elmulik 2 éves!!! :D Good Game!
szerda, 7:26
M2M Next Szia! Igen elmúltunk 2 évesek. Miben lényeges ez számodra?
szerda, 9:52"

Forrás: http://www.facebook.com/M2Mnext  23.ai event írás komentjében

Post Merge: 2012-06-29, 12:06:47

Idézetet írta: Naotake Dátum 2012-06-28, 11:20:57
Nem nehéz Sé nélkül boldogulni mesteren, én is kezdtem 2 napja egy karaktert amit elhatároztam, hogy SÉ nélkül csinálok meg. Jelenleg 45-s, de nem nagyon fejlődök vele. Van egy profi ősziszél legyezője(34ák,12int,8méreg) és jó optos cuccai. Jelenleg templomos farmra szeretném használni amíg összeszedek annyi rudat, hogy megvehessem a sámi kinget ami úgy 10rúd körül lehet. Ha jól számolok 400-450 milla/fél óra farm full duplayanggal templomba akkor 1óra / 3 rúd. Szóval egy bő 3óra-4óra alatt összelehet farmolni egy kinget. Onnan lehet menni SD2-be és ott szintúgy farmolni pl. mester sisakra és mester itemekre illetve full mobos felszerelésre/epicre. Egy jó epiccel (D. TP stb.) elmész a majmokhoz ott jól beszeded a pénzt és felmész úgy 95-97ig. Onnan lehet menni zombikhoz ott szintúgy metineket farmolni/fejlődni de ajánlatos egy nagyon jó 92es fegyver oda és az epic. Szerintem meg innen már magától értendő, hogy mész mino runra, wu-zhein runra meg stb. Nem kell ide sé csak egy kis játéktudás, hogy átlépj azokon az akadályokon amelyet a csapat állított fel, hogy SÉ-zél. Szóval szerintem IGEN IS LEHET SÉ NÉLKÜL JÁTSZANI!:)

Nézd! Mindezt csináld meg egy gyógyítóval és utána ha megvagy akkor írj be! Egyébként fegyver és a többi. Most lehet, h 100 rudba kapsz full szeráfot de akkor ez 16 felett volt, ahogy a többi cucc is. És majd rájössz mennyire is kell az a szörnynagym ester amit akkor csak 6600 séért tudtál húzni mert nem volt trédelhető! Érted már okoska! Mindenképpen költened kellett rá!

2012-06-29, 12:09:52 #13 Utolsó szerkesztés: 2012-06-29, 12:13:07 Szerző: Naotake
Bocs de én most csináltam sárkány sámit, jelenleg 180as intem van és 57 vagyok :) 2 rúd, 7optos cuccok minden segítség nélkül. Mindössze követtem amit leírtam, templomba farmoltam.

És hozzáteszem mester fegyver nélkül is lehet jól boldogulni. 82es fegyó +9 -> 92es fegyó +9 ->102es fegyó +9 nem kell ide se mester se semmilyen SÉ-s fegyver. Csak játék tudás!

Idézetet írta: Naotake Dátum 2012-06-29, 12:09:52
Bocs de én most csináltam sárkány sámit, jelenleg 180as intem van és 57 vagyok :) 2 rúd, 7optos cuccok minden segítség nélkül. Mindössze követtem amit leírtam, templomba farmoltam.

lol.
Gyóggyal kb. 3x nehezebb fejlődni, mint sárkánnyal. :)
Ott van az áldás, plusz a sárkány isten segítsége.
Ami nagyban megkönnyíti a fejlődést.
Míg a gyógynak mivan? Egy gyorsulása. Egy HP töltése (<- leghasznosabb az összes közül).
És egy díszítés+. Ennyi.

Idézetet írta: Naotake Dátum 2012-06-29, 12:09:52

Én meg most írtam, hogy gyógyítóval csináld meg! Sárkány sámánnal lehet jah......

De mindegy mit is ellenkezel......örülök, hogy megosztod a véleményed.

Köszönöm és további jó játékot.

Gyógy sámánt senki sem kezd kedves AwniaDark egy PvM szerveren mint ez. Én eddig akár hány sámán tezsvírrel találkoztam mind buff sámi volt mivel buffolással 2-3 rudat lehet szerezni 1-2 óra alatt :)

2012-06-29, 12:17:40 #17 Utolsó szerkesztés: 2012-10-19, 18:05:29 Szerző: enoid
Díszítés + :) Ez haláli. Hanem a kúrált már módosítottak mert az se ért semmit aztán halálba rágtam a fülüket. Azt is javasoltam, hogy a díszítés + ban legyen ugyan annyi int mint tám érték vagy csak int. Lévén mi köze a sámának a tám+hoz eleve? Elbaltázott az a skill. Így akkor már csoportosan is játszhat mert a sárkányt tudja buffolni :) és a surát......de nem akarok sokat írni az ötleteimből mert megvalosítják és akkor én már nem tehetem :)

Post Merge: 2012-06-29, 12:23:58

Idézetet írta: Naotake Dátum 2012-06-29, 12:14:07
Gyógy sámánt senki sem kezd kedves AwniaDark egy PvM szerveren mint ez. Én eddig akár hány sámán tezsvírrel találkoztam mind buff sámi volt mivel buffolással 2-3 rudat lehet szerezni 1-2 óra alatt :)

Látod pont ez a baj, hogy nem ez a játék. Én azért vagyok gyógyító mert ez a karakter áll hozzám a legközelebb. Mert másokon tud segíteni és gyógyít ez fogott meg. Volt aki mondta a runra változzak át. Írtam, hogy szó nem lehet róla. Ez nem csikicsuki :) Választasz egy karaktert aki lévén karakter elüt a többi karaktertől (sajnos nem egészen van így) és azokkal a képeséggekel egy pár technikát kifejlesztesz. Gondoltam én..... elvileg meg lehetne csinálni.....és örülnék is ha valaki venné a fáradtságot és ezen irányban alkotna egy új szervert. Igazából már kigondoltam pár új dolgot lehet el kéne adni a Gameforg-nak :)

Jah még annyit, hogy sokáig nem is volt igazán farmos karakterem aztán egy harcos volt de végül sura és nevetséges mit művel egy sura buff nélkül is ahol még a te sárkányosod sem bírná....

Post Merge: 2012-06-29, 12:32:08

Másrészről pont ez lett volna a lényeg, hogy alakult egy erős szeró ahova csak úgy tolták be az emberek a zsét (gondolom ezért is figyelt fel rá a Game) és ahelyett, hogy azzal hálálták volna meg, hogy komolyan fejlesztenek, csak össze vissza tettek be mindent bárminemü észerűség nélkül ahogy most is. Az nem fejlesztés, hogy itemshop event van! :) Még, hogy Térhajlító Mega event! :) Komolyan mondom......

Én hülye meg a klánhoz kitaláltam egy kis történetet...... :)

A SD3 meg egy vicc! Az kinek fejlesztés? Nem fejlesztenek ezek semmit az égvilágon és azt se tudni pontosan mi is az amit valóban ők csináltak meg és ha meg is csinálták szerintem csak grafikailag értik azokat. És lehet ami olyan frankonak tűnik az negyed annyi idő mint amit te gondolnál. Te értesz hozzá? Mert én nem csak mikor utána nézek látom  35 perc alat megcsinálnak egy fegyvert mármint az alapját, mint nyers acél :) textruázni sem lehet sok. nem tudom.....mindegy is.

Post Merge: 2012-06-29, 12:42:14

Egyébként Xerak barátunk regisztrációja 20 napos a mai nappal számolva......ez GM Joe-is honnan jött ide ilyen osztogatással meg a 20000.- dolláros szövegével.......Arról nem tudni, hogy a Game kártérítést is kért vagy az most lesz csak, hogy ezt megnyerték....... :) lehet arra tekernek most ennyire......

Post Merge: 2012-06-30, 11:38:20

Jah hogy ezzel se legyek már ados:

Karakter információkAccountUtolsó 3 SÉ feltöltésedSÉ FeltöltésFejedbeveremDiodafarmosLilannaDiodaF
Kaszt:   Sura
Szint:   103
Tapasztalat:   1345138201
Ranglista helyezés:   3686
Üdv Dioda!

Sárkány Érme: 5780KijelentkezésTörlőkód mutatásRaktár jelszó visszaállítás2012-05-11 22:217000 SÉ2012-04-07 13:1624000 SÉ2012-03-02 00:3412000 SÉ

Post Merge: 2012-06-30, 11:39:24

És végezetől a fiam regisztrációja:

Karakter információkAccountUtolsó 3 SÉ feltöltésedSÉ Feltöltésharibomaci0KDDaniSDaniDaniSami
Kaszt:   Ninja
Szint:   89
Tapasztalat:   298857886
Ranglista helyezés:   12888
Üdv ddddmester!

Sárkány Érme: 6090KijelentkezésTörlőkód mutatásRaktár jelszó visszaállítás2012-05-12 16:117000 SÉ2012-05-12 16:0815000 SÉ2012-03-10 18:1024000 SÉ

Post Merge: 2012-07-03, 07:46:13

Hello.

Most jött el számomra a nyaralás, így két hétig nem leszek de továbbra is várom véleményeteket.

Köszönöm

Post Merge: 2012-07-19, 19:03:02

Hello.

Vagyok már..... :) Két hét után megnéztem a next face-es oldalát és csak ámultam micsoda szenvedés van :)

Hétfői ox eventere 200 megosztás után kerülhetett sor de még kedd este is csak 148 volt :) Láttam, hogy az itemes tárgyakat is turbózták de hát...... :) Gondoltam, hogy ez lesz a sorsuk és őszintén örülök is neki. Csak azt kapják amit megérdemelnek a viselkedésük és hozzá állásuk miatt.

Más változásról nem tudok, hogy a Nagás pálya bent lenne vagy bármi új küldetés ilyesmi csak item fejlesztés van továbbra is, meg bénázás......

Post Merge: 2012-10-19, 18:05:29

:)

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy haldoklik:)

Na azért majdnem 5 évvel ezelőtt megjósoltad.

2017-01-12, 13:05:10 #19 Utolsó szerkesztés: 2017-01-12, 15:05:18 Szerző: fabtam11
és még most sincs igazán vége  ::)

Ez a grafikai motor nem lopott!444