Speciális Itemek

Indította adosremus, 2012-06-12, 17:42:14

FORRÁS: METIN2WIKI.INFO

Élet Gyümölcse: Növeli a rang pontot 3000-rel (cooldown idő: 8 óra).

Betekintés üvege: Ez a speciális üveg lehetővé teszi hogy másik játékosnak mutass tárgyakat a tárolódból. Az üveg ezalatt eltörik. Ahhoz hogy használd, tartsd nyomva az `alt` gombot a chat ablakban és kattints arra a tárgyra amit meg szeretnél mutatni.

Támadó ital+15: Megnöveli a támadó sebességedet 30 percre 15%-kal.

Ló Cukorka: Ez a darab cukor lehetővé teszi hogy nevet adj a hátasodnak 30 napra. Szintén növeli a védelmi értékedet 20-szal erre a 30 napra.

Sárkányisten Támadás: 12-15%-kal növeli 30 percen át az általad csatában okozott veszteségeket.

Sárkányisten védekezés: 30 percen át 12-15%-kal csökkenti a csatában elszenvedett veszteségeidet. (Megjegyzés: ugyanezt el lehet érni 1 sárkány sámán buffer karival, ha csak áldásra és int-re rakjuk a pontokat, viszont az idő kevesebb lesz, így többször kell felrakni.)

Sárkányisten élet: Megnöveli a maximális TP-det 30 percre 20%-kal.

Ennyi lett volna. Remélem segítettem.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2013-03-09, 22:18:46 #1 Utolsó szerkesztés: 2013-08-01, 21:59:05 Szerző: [BA]THymea
Sárkányisten támogatás:

"A karaktered életereje,ereje,
  intelligenciája és ügyessége
  ideinglenesen ötszörösére emelkedik"

( ez az item jelenleg nem működik )

Rejtélyes láda:

" Rejtvényt rejt e rekesz? "
Ismeretlen láda,senki sem tudja pontosan mire is jó ...
Információim szerint; eventken lehet ütni majd, ebből lesznek nyithatóak a +7-es kövek...

Ezek a cuccok küldetéstérgyak: http://www.metin2wiki.info/index.php?title=K%C3%BCldet%C3%A9st%C3%A1rgyak Némeikkel találkoztam már itt DDMT2-n is. Pl. jégrög, ruházat, dísszes íj, zelkova faág stb...
DDMT2-n nincs funkciójuk.

Az információk hitelességéért felelősséget nem vállalok !
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D