Legjobb barátod metin2ben

Indította Konyak BarBec, 2012-05-03, 20:24:31

Udv!
kezdem is^^

ReQu ( legjobb baratom es uzleti tanacsadom)
Die ( a csucsos)
Delari ( a pacekhaverom )
Nabuk ( osztalytarsam es a legjobb baratom a kezdetek ota )
mofere ( nem reg ismertem meg, de jofej :P )
Antonello ( aki elmondja hogy kell optolni )
Papir ( JOFEJ!!!! )
Redoxx ( ekszerdobozos haverom )
BlindMyself ( aki elopta a+9 pajzsom...de azert a haverom!!!!! )
TheSentinel ( tole vettem az elso oxom ^^ )

A képért köszönönet HaWk -nak:)

koferika
szappan
FlyHigt
do
Xena86 (asszem)
Alibaba
Ming

Velük nyomtam anno kb 1.5 évet,de sajnos nem tudok senkiről semmit.

Üdv varazslo1

Régen hozzászóltam,leírtam pár barátot de most már változott :D
ismernék pár olyan embert aki már meg se ismer,aki meg meg ismer,már egy nagyképű bunkó ;)
egyedül aki metinben legjobb : masodikbela

(VoTe~SteamHero) A csapat :) (Y)

Megtisztel az irigységed, de nem tudom viszonozni ; ) † End †

SZ3D3RF4-LajosHenceg sajnos egy ideje eltunt:/
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt

kismeszi,noname124,ProMage

GTAonline alias Máté bubárpajtás
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

Eclips15
Juudaass
Paksi
Franklyn
[SA]Nemesis

Akikre mindig is számíthattam (fent lévő 2 ember-t nem fogja senki sem űberelni)

2014-01-03, 01:16:40 #48 Utolsó szerkesztés: 2019-12-09, 21:11:43 Szerző: Saruwatari
Akikkel mai napig nagyon jóban vagyok:
Franklyn: Mindig mindenben támogatott, pár kisebb konfliktus persze volt, de szerintem ez természetes.. :D
Cassy: Régebben sokat beszélgettem Vele is, sajna mostanában nem igazán sikerül, de Ő is egy jó barát (igaz nem ingame ismertem meg)
Akikkel mai napig beszélek és jóban vagyok, az kb ennyi is lenne. Sokan vannak akikkel haveri szinten elvagyok, de.. :D
Persze sok ember volt még, akivel nagyon jóban voltam, de csalódtam bennük, vagy valamilyen okból megromlott a kapcsolatunk. Ezeket nagyon sajnálom, de lehet jobb így.

2014-01-04, 06:30:49 #49 Utolsó szerkesztés: 2014-01-04, 06:34:19 Szerző: Roxanne
Én már csak GF/Pegasus Jégcsákány céhéből tartom 1-2 emberrel a kapcsolatot, DD-ről szinte teljesen nuku.
Igazi barátságot pedig a szerverem csapatának néhány tagjával sikerült kötnöm, és PhoneyLord-dal szintén Pegasusról, velük a való életben is szoktam találkozni.

Sajnos nekem nincs ilyen pedig szügség lenne 1-2 értelmes barátra a game-ban akire lehet számítani ...és ő is számíthat rám ugyanúgy...

Hát, én csupán Metin2.hu -s barátokat tudok felsorolni... Bár már nagyon kevéssel tartom a kapcsolatot /:

Pegasus:
Armor
joesziget
QQRIQ
~meg úgy kb az egész JoeBoss mellétek. :D
Draco:
Ravanello - ExTaSy céhvezér >.<"
Orion:
Azt hiszem, itt volt a legnagyobb élmény játszani, hiszen nagyon sok barátot szereztem... Na igen, meg kétszer annyi ellenséget... dehát tudjátok, hogy van... "You're noone if you don't have enemies."
Srácok, ha olvassátok ezt, akkor Tyson üdvözöl minden hordást és nemhordást. :D

Hawk... Veled sem tudom mi van, te topelső sárga.. :D Elmentél valami rákot tanulni, és már skypen se vagy fent. :(
CiGiPi .. <3 (nem haragszom, amiért eladtad a vagyonokat érő cuccaim, na. :D)
DiZze... TaylorGang forever xd
JaRuLe .. igazából nem sokat beszéltünk, lévén más birodalom, de egy értelmes embernek ismertelek meg. :)

Más szerverekről összesítve:
WPFighter.. sok helyen játszottunk együtt.. :D
DeathKid // NewBie .. te se vagy soha facebookon >.<"
BLaDeRKiLL // HardCoree - azért még barátként gondolok rád, bár van egy-két befejezetlen ügyünk... Sajnos nem tehetem már meg, amire kértél. :/
Aramis.. höhö... nice old times. >.<
meg úgy az egész ZsirosKenyer/Irony/HitBack .. :D

PlayHard2 | Renegade | Shinshoo
I'm back again . . .