Torrent Oldalak! ( m )

Indította Angyalka, 2012-04-11, 19:48:46

Idézetet írta: sierra96 Dátum 2012-05-14, 18:01:09
Ztracker :) nCore-ra hogyan lehet regisztrálni??:O
Venni kell egy accountot havertól. (Ő küld neked meghívót)
De ez is csak egyes időkben van megnyitva.

Én teracodrol töltök De van ZTrackerem és most regeltem BeLoadra:D:D
Most várom a megerősítö emailt:D

ThePirateBay

(szerintem az ingyenesek közül a legjobb xD

Szerény netem

Torrentz.eu ez vagy 20 torrent oldalon keres és szerintem a legjobb ingyenes. Ha van a linkek között akkor egyértelműen piratebay:D
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."

nCore a legjobb :D
2 accountom is van oda
Pontok: 1223 :D
a másikon is van kb 800 körül

(naponta 1-3 pontot kap 1 ember,és 400 pont 1 meghívó)

A pontrendszer elsődleges célja az aktivitás "mérése", valamint bizonyos tartalmak (pl. Kérések, Meghívó) csak ezáltal érhetőek el.

Aki bármi módon megkísérli befolyásolni a rendszert, azonnali kitiltásban részesül.
Regisztációkor mindenki 0 ponttal indul (természetesen az első belépésért jár az 1 pont)

Pontok a következő tevékenységekért szerezhetők:

•  1 torrent feltöltése (moderátori jóváhagyás után): 5 pont (naponta maximum annyiért, amennyit a rangodnak megfelelően feltölthetsz)
•  1 kérés teljesítése: felhasználók által felajánlott pont (csak azután jár miután egy moderátor ellenőrizte a feltöltést)
•  Napi 1 oldallátogatásért: 1 pont (naponta maximum 1 alkalommal jár érte pont)
•  100 MB feltöltés 1 nap: 1 pont (naponta maximum 1 alkalommal jár érte pont)
•  1 GB letöltés 1 nap: 1 pont (naponta maximum 1 alkalommal jár érte pont)

A napi átlag helyezésért: 

A heti átlag helyezésért: 

A havi átlag helyezésért: 
Az első 100-nak   
6 pont

12 pont

24 pont
Az első 1000-nek    
5 pont

10 pont

20 pont
Az első 5000-nek   
4 pont

8 pont

16 pont
Az első 20000-nek   
3 pont

6 pont

12 pont
Az első 50000-nek   
2 pont

4 pont

8 pont
Az első 100000-nek   
1 pont

2 pont

4 pont

Pontlevonások és azok mértéke:

•  1 warn: -20 pont
•  Minden egyéb szabálytalanságért: -2 pont

Pontokért igénybevehető kedvezmények:

•  Kérések oldalon kérés pontokért
•  Szavazás egy kérésre
•  1 meghívó: -1000 pont

Amennyiben egy felhasználó warnt kapott, annak lejártáig nem gyűjthet pontokat.
A napi belépést 0-24h-ig magyar idő szerint számoljuk.
A napi átlag helyezésért járó pontok minden nap éjfélkor kerülnek kiosztásra.
A heti átlag helyezésért járó pontok minden vasárnap éjfélkor kerülnek kiosztásra.
A havi átlag helyezésért járó pontok minden hónap 1-jén éjfélkor kerülnek kiosztásra.

Az oldalon a későbbiekben különböző játékok során lehetőség lesz plusz pontok gyűjtésére.
A staff nem ír jóvá senkinek pontot, akármilyen szépen kéri... sőt, ez warnnal jár, ami ugyebár pontlevonást jelent.

Ztracker, De leginkább: Bitzone-torrent. :D

Idézetet írta: Shadow Dátum 2012-05-14, 19:03:39
Ui. nekem hamarosan lesz egy meghívóm, még 100 pont. Akit érdekel az küldjön PÜ-t.
Én összesen 19 meghívót küldtem eddig, 7 felhasználó már törölve van közülük, 1x warnt is kaptam :-/
Soha többé nem hívok meg ismeretlen embert :D

IdézAdatok
Regisztrált: 4 éve 37 hete
Az oldalon járt: épp itt van
Helyezés: 49587.
Feltöltés: 4.75 TB
Pontok száma: 1926

2012-05-15, 15:52:46 #29 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 22:03:50 Szerző: [MOD]Niix

Az gázos :/
Ám háhá előrébb vagyok helyezésileg mint te:P
Regisztrált: 1 éve 41 hete
Az oldalon járt: épp itt van
Helyezés: 45386.
Feltöltés: 289.62 GB
Pontok száma: 833
"összebékül az árnyék a fénnyel
az emlékezet nem törÅ'dik a ténnyel."

Carpathians *.*, Piratebay ez a kettő jól bevált o_O

[color=purple]Hallott

2012-05-25, 19:43:44 #31 Utolsó szerkesztés: 2012-05-25, 19:47:04 Szerző: Sura6002
Ncore-ra  nem nagyon lesz már reg egy ideig, ki is volt írva hogy csak  azoknak nyitották akik régen szerettek volna bejutni,csak nem volt ismerős
Meg gondolom sejtitek hogy egy torrent oldal non-profit vállalkozás,így ha nem rakja csak reklámmal teli(úgy hogy egy betűt sem látsz) akkor kell egy kis pénz, ezért volt részben reg is, meg a támogatói rendszer is ezért van
Amúgy nCore,Diablo
UI: Nem értem miért gondoljátok hogy mindenki olyan szívesen küldözget ismeretlen embereknek
nCore meghívót, + ugye vállaljon érted felelősséget, mert ha rossz embernek küldöd úgy jársz mint ATAG
Nem hiszem hogy olyan sok embernek lenne annyi felesleges meghívója, amit szeretne személyesen ismeretlen embereknek dobálni, főleg hogy limit is volt/van(?) rajta
A legtöbben más jó meghívókra cserélik, vagy eladják pénzért, ez nem tanácsos, nem vállalnám be, de főleg nem online, mivel ha kiderül mész a levesbe,hisz a pénzes megoldás minden oldalon tiltva van, a csere tudomásom szerint engedélyezett de nem árt utána olvasni

Én anno deathlordon is voltam régen, az is nagyon zsír oldal, igaz már az az acc nincs meg :(

nCore és ami kell eredetibe www.chs.hu :)

SZERETLEK HIKARY...<3 A LEGJOBB NŐVÉR VAGY A VILÁGON.:P NIKOL.:))))

A legjobb a beload :)

Ncore-ra nekem is jöhetne egy meghívó meg a ztrackerre is :) áá meg jöhet még bármely torrent oldalakra föleg ncore és beload :)) Kösziii xd

deathlord, bitmumia, thepiratebay, isohunt stb.

Ncore de igazábol nemnagyon töltök le semmit soha. :D
Régebben mikor jó volt a gépem játékokat is mindig TPB-ről szedtem seedelés miatt mert nagyon megfogta a gépem és sose töltöttem fel csak mikor AFK. voltam.