Milyen telefonod van.? És milyen az Operációs Rendszere.?

Indította KinderCsoki., 2012-01-25, 19:58:06

Idézetet írta: IMPOSSIBLE Dátum 2014-10-05, 15:06:46
Idézetet írta: xXTestikeXx Dátum 2014-10-05, 14:10:33
Nekem egy iphone 5s van lehet nincs olyan kamerája és olyan ereje rendszerileg mint egy nokiának sonynak samsungnak de arra amire használom tökéletes és eddig még bajom nem volt vele.
Clash of Clans ezen is elfut :D
Egyébkén ios 8 van rajta:)
"nincs olyan ereje rendszerileg ,mint egy nokiának, sonynak, samsungnak",Ezen jót nevettem ! :D
Szintén iphone 5S , IOS 8.0.2 , nagyon meg vagyok elégedve vele, 2013. decemberétől van nálam , soha nem volt vele semmi problémám , egyszer nem fagyott le. Csak pozitívat tudok mondani róla . :)
Énis így vagyok vele de mint kamera egy nokia 21 mp vagy egy lézer fokuszos lg rendszerileg meg tobbet tud egy samsung s5 vagy egy sony z3 de ezt leszámitva nekem se fagyot még vagy ilyesmi csak az android egy optimalizálatlan szar azért ,,laggosabak" a samsung/sony-k

Sansung galaxy S
-android 4.4.4 (cyanogenmod 11)

Régi màr, viszont közben előjött a sok probléma...
Pl: vàratlanul lefagy, billentyuzet hiba majd kikapcsol
Aztán újraraktam 4.4.4-re google alkalmazas nelkul. És igy màr tudtam telefonozni. De lefagyày még mindig fenàll. :(
Aki akar venni, az ne vegyen. Nem ajànlom :D
BIN: Crytopp 7.0, Boost 1.67, libjpeg 9c, lz4 1.8.2, cython, DevIL 1.8.0, granny 2.11, VS 2017 - c++17, directx9 (bugmentes) - Kész!

IdézÉnis így vagyok vele de mint kamera egy nokia 21 mp vagy egy lézer fokuszos lg rendszerileg meg tobbet tud egy samsung s5 vagy egy sony z3 de ezt leszámitva nekem se fagyot még vagy ilyesmi csak az android egy optimalizálatlan szar azért ,,laggosabak" a samsung/sony-k

A telefon nem fényképezőgép.

2014-10-05, 23:12:13 #223 Utolsó szerkesztés: 2014-10-05, 23:13:50 Szerző: PsychoPass
Galaxy s5
4.4.2
S3 után kicsit furcsa de hamar megszoktam :D
Gta3-at san andreas-t lag  mentesen futtatja bár az irányítás hagy némi kívánnivalót :/
win xpt simán lehet vele futtatni csak macerás a telepítése
ennél jobb miniszámítógép nem is kell az embernek :DDD
Most played game:
Burning Blades (lvl35 426k BR)
GTA:SA

A tegnapi nap folyamán megjött a Lumia 930-am és hát eléggé örülök, hogy újra WP mellett döntöttem. Iszonyatosan jó a készülék, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Samsung Galaxy S5, 4.4.2 android rendszerem van, nagyon meg vagyok elégedve vele.

Sokan mondták hogy az első hét után már fagyni fog, meg minden ilyesmi...Nekem lassan 1 hónapja meg van, és semmi problémám nincs vele.. Jó rajta zenét hallgatni, jó fényképeket lehet készíteni vele, jó játékok futnak rajta lagg mentesen, jót lehet internetezni. Csak ajánlani tudom ezt a telefont.

Idézetet írta: Richard Wagner Dátum 2014-10-05, 23:02:35
IdézÉnis így vagyok vele de mint kamera egy nokia 21 mp vagy egy lézer fokuszos lg rendszerileg meg tobbet tud egy samsung s5 vagy egy sony z3 de ezt leszámitva nekem se fagyot még vagy ilyesmi csak az android egy optimalizálatlan szar azért ,,laggosabak" a samsung/sony-k

A telefon nem fényképezőgép.
A mai telefonok simán felérnek egy nem profi fényképező gépel..:) és egyébbként inkább fotozok valamit a telefonomon mint hogy cipeljek még vagy 5 gépet különféle dolgokra... és akkármien hihetetlen én elég sokat fényképezek..

Nem rég kaptam egy Samsung J5-öt(SM-J500FN), amiről osztanék tapasztalatokat.
Andro: 5.1.1
Kernel: 3.10.49-698502
Olyan képet/videót csinál, amit telefontól nem vár az ember. Akkumlátora igaz nem a legnagyobb, de bírja azért.
Egy hatalmas hibát véltem benne felfedezni, amire választ is próbáltam keresni, az pedig a LED-es értesítés jelző hiánya...
Nem értem mai napig, hogy hogy a ménykűbe hagyhatták ki ezt belőle...?
Selfie vakura futotta, de egy színes LED-re már nem? Mi a f.sz? ;D
Utánaolvasva olyan angol panasz hozzászólásokat olvastam, hogy agyam eldobtam X'D Most nem keresem vissza, így emlékezetből leírom magyarul mi állt az egyikben.
IdézHát basszus, a barátnőm azért hagyott el, mert hívott, és a telefon (nem létező LED-jei) miatt nem vettem észre és nem hívtam vissza. Kérlek magyarázzátok már el neki, hogy ezen a telefonon nincs értesítés jelzés PLS.
Kettéfejeltem a monitort ;D

Szóval így állok jelenleg:
- Samsung S3 Mini(Ando 4.1.2): Melómobil(hívásfogadás+net+hotspot)
- Sony Xperia M2(Andro 5.1.1): Facebook+Whatsapp+Skype+etc
- Samsung J5(Andro 5.1.1): Clash of Clans+Clash Royale

Még ide nem is írtam, hogy én milyen telefont vettem. :D

Nos, én Samsungot soha többet, és sony-t se veszek soha. Most a Lenovo mellett döntöttem, és nem bántam meg. Sikerült vásárolnom egy Lenovo P70-et. 2015 februárjában dobták piacra. Nálam van már November óta, és semmi gondja. :)

Amit tud:
- Android OS, v4.4 (KitKat)
- Színes LED-es értesítés esetén
- 8 magos 1.7 GHz Cortex-A53
- GPU: Mali-T760MP2
- 2GB RAM
- 5" kijelző
- Dual SIM-es
- Felbontás: 720 x 1280 pixel
- Multitouch (5 ujj)
- Elsődleges kamera: 13MP + vaku
- Másodlagos (selfie) kamera:  5MP
- 16GB belső memória, ebből 12GB használható fel a rendszer miatt.
- MicroSD kártyával bővíthető 32GB-ig.
- 3,5 mm jack csatlakozó
- microUSB v2.0, USB Host
- Bluetooth v4.0
- 4000mAh-es
- Telefon színe: Éjfél kék, és nagyon jól néz ki.  ;D

Kiegészítők:
Mellékeltek hozzá 2 fóliát, egy külső tokot, ami hasonlít a szilikon tokra, valamint OTG kábelt is kaptam hozzá.

Előnye:
- Minden tekintetben megfelelő számomra, az akkumulátor idő a leglenyűgözőbb benne. 3 napot simán kibír, ha wifizgetek facebook-ozom, fórumozok. Ha kevesebb ideig használom, akkor 1 hetes csúcs időt is eléri.
(Kedden töltöttem, és ma délután szombaton kellett töltőre tennem.)
- Egeret is és billentyűzetet is rákötöttem, és viszi mindkettőt, persze egy időben nem tudja kiszolgálni a MicroUSB. :)

Hátránya annyi, hogy az elsődleges kamera olajfestményes, ha nincs megfelelő fényviszony az adott szobában. Legalábbis ezt írták hátránynak róla, viszont nálam egyszer került ez elő, de beállítottam/személyreszabtam a kamerát, és azóta semmi baja sincs. :)

Csak ajánlani tudom bárkinek, aki jó középkategóriás telefont szeretne venni. Ár-érték arányban nagyon sokat tud. Nem mellesleg egy Lenovo-ról beszélünk.  ;)

Vettem egy Acer Iconia Tab 8 (A1-840FHD) tabletet is.  ;)

Játszani nagyon jó rajta, viszi az össze létező androidos játékot.

Amit tud:
- Android OS, v4.4.2 (KitKat)
- 8" kijelző
- Felbontás: 1200 x 1920 pixel
- Elsődleges kamera: 5MP
- Másodlagos (selfie) kamera: 2MP
- 2GB RAM
- 4600mAh-es akkumulátor.
- Quad-core 1.86 GHz processzor
- GPU: Intel Gen 7 (Ivy Bridge)
- microUSB v2.0 port
- HDMI port
- Bluetooth v4.0
- 3,5 mm jack csatlakozó
- 16GB belső tárhely
- MicroSD kártyával 32GB-ig bővíthető
- Multitouch
- Színe: szürke

Vettem hozzá egy Hama tokot, amihez van egy microUSB-s billentyűzet is, így akár jegyzetelhetek is rajta, vagy éppen böngészhetek az interneten.  ;D

Előny:
- Teljes mértékben szép szín van benne, viszi a billentyűzetet is és egeret is, persze ezt sem egy időbe.

Hátrány:
- Sokkal hamarabb lemererül mint a telefonom, de ezt leszámítva nem tudok mit mondani.  ::)

Remélem sikerült segítenem abban, hogy tisztán lásson, és tudja, hogy mit vásároljon. :)

Jelenleg egy LG D505 (F6)-os gép van a zsebemben nap mint nap. Android 4.1.2-vel.
2014 Májusában kaptam. Iszonyatosan meg voltam vele elégedve , de mint tesztekből kiderül nem egy mai masina már és sajnos nem is olyan gyors, mint fénykorában.

http://www.lg.com/hu/mobiltelefon-keszulekek/lg-Optimus-F6-LG-D505-okostelefon

Aki már fejlesztett/fejleszt Androidra azt sajnálom :D aki meg használja az nem tudja mit kell szendvedni.

Részemről Iphone és Windows Phone

Idézetet írta: Gabo Dátum 2016-03-05, 20:07:21
Aki már fejlesztett/fejleszt Androidra azt sajnálom :D aki meg használja az nem tudja mit kell szendvedni.

Részemről Iphone és Windows Phone

Fejlesztek rá, a szopás az nem kifejezés.

Nekem jelenleg egy Huawei P8 Liteom van.

• Dual SIM
  • IPS LCD kijelző
  • 5 inches kijelző, 720x1280
  • Gorilla Glass 3
  • 5.0.1-es Android
  • Processzor HiSilicon Kirin 620 Octa-core 1.2 GHz Cortex-A53 (8mag)

• Akit érdekel részletesebben : http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php

0.01$ VPS

[spoiler]Mindenki ilyen octaprocivalmászkál én meg 2-vel :D[/spoiler]

Igen a Huawei P8 nem rossz telefon, de az olcsóbb változatú Huawei-eknèl elfogy a RAM vagy nem tudom, de egy alkalmazást meg akarsz nyitni ès megnyitódik ès hirtslen bezáródik. Ezt a problèmát èn is tapasztaltam Huawei-en, ès sok ismerősöm is. :/

Nekem semmi bajom nincs az Androiddal, ez is olyan mint a Windows vs Linux harc, kinek mi a jó. Intel vs AMD vita úgyszintèn.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2016-03-05, 21:33:42
    Igen a Huawei P8 nem rossz telefon, de az olcsóbb változatú Huawei-eknèl elfogy a RAM vagy nem tudom, de egy alkalmazást meg akarsz nyitni ès megnyitódik ès hirtslen bezáródik. Ezt a problèmát èn is tapasztaltam Huawei-en, ès sok ismerősöm is. :/

Nekem semmi bajom nincs az Androiddal, ez is olyan mint a Windows vs Linux harc, kinek mi a jó. Intel vs AMD vita úgyszintèn.

Sose fogyott el a 2gb... sőt, még egy NFS No Limits közben sem indul el a 8 magból 4

0.01$ VPS

Idézetet írta: Matteo Dátum 2016-03-05, 21:44:09
    Sose fogyott el a 2gb... sőt, még egy NFS No Limits közben sem indul el a 8 magból 4

Az olcsóbb Huawei-ekre èrtettem, mint pl: Huawei y530

Mivel a jelenlegi telefonomat eltörtem és a biztosító kicserélte a régit eladnám, helyette jönne egy 2016?-os középkategóriás telefon, mivel nincs több keret nagyon max 60e, nekem volt Alcatel Ot Idol S-em és most megtetszett ez: gsmarena
    Véleményt ha lehet :)