Milyen telefonod van.? És milyen az Operációs Rendszere.?

Indította KinderCsoki., 2012-01-25, 19:58:06

Motorola Defy +

ICS 4.1.2 + CM10 :D

Nekem bevált telefon és jobb nem kell :D bár egy lumia 925-t elfogadnék :D

Sony Ericcson X Peria X8
Iphone 4S

A képért köszönönet HaWk -nak:)

samsung galaxy s3 és 2 hét múlva a tesója s4 :)

HTC Desire 600 Light Rom  ;D (aki nem tudná fölös appok takarítva) :)

Hát nekem egy Xperia Tipo-m van, mit mondjak vannak már jobb telók is ennél, de én inkább komolyabb tabot vettem (Google Nexus 7 2013 as modell) mint telót.

Jelenleg így néz ki a Tipo:

(Egy teljesen alap Xperia Tipo pedig Így néz ki  csak szemléltetésként.)

Op rendszer Android ICS, alap rom, de módolva van teljesen, mondhatni saját stock rom.
Rootolva van, Recoverynek pedig ClockWorkModot használok.

Most vettem (előfizusan) Samsung Galaxy Note 3-at. Meg vagyok elégedve, a hidegben elő se merem venni xddd
A régi mobilom egy Samsung Galaxy S2 volt majd azt használom hóesésben vagy esőben :D

Samsung Galaxy S Advence 512 Ram 4 Giga belső hely +2 Giga a rendszernek...

Eléggé strapabíró egy darab...Mondjuk 60 ezerért el is várja az ember...Android néha fagy rajta,feloldásnál a kombináció néha bebuggol és mind az 5 próbálkozást elb*ssza magától....Fagy...Frissítettem,még mindig gány...Symbian vagy mi a gyász stabiliabbnak tűnik,annak ellenére hogy nem annyi opció elérhető rajta...Java stb még okés,viszont a többi...:S

EgoistD

A Samsung Galaxy S Advance telefon memóriája 768 MB.

Skuse:

Neked milyen telefonod van?

512-t jelez...Boltba vasarlasnal 16 giga belsohelyet mondott az elado xd

Most sikerült 3 napja beszerezni egy HTC One Max-ot Android rendszer: Android OS, v4.3 (Jelly Bean)

2013.12.30.-án én is újjítottam. Egy Xperia Z1 boldog tulaja vagyok a legfrissebb, 4.4.2-es androiddal!:D

2014-10-04, 14:25:50 #213 Utolsó szerkesztés: 2014-10-05, 14:32:17 Szerző: TheSLZ
Ma vettem egy Sony Xperia M2-t  :D Annyira szeretem már, hogy ki se merem rootolni.
Android 4.4.2 (Kitkat)

Tipikus 2014-es Sony, nekem nagyon bejön  :D
Kép

Nekem is Xperia M2-m van. 70 Ropiért vettem 1,5 hónapja.

Csak a kameráját ne cseszték volna el :(, mással nincs bajom.

ui.: Szerte szét Clash of Clans-ozom magam rajta :D.

Nekem körülbelül két hét múlva jön meg a Lumia 930-am, de be már alig bírom kivárni.  ::)

2014-10-05, 12:37:49 #216 Utolsó szerkesztés: 2014-10-05, 12:54:56 Szerző: Kario
Telefon: Sony ericsson Xperia Z  ( Előtte megszívtam egy Samsung galaxy s5 klónnal :/ )
-4magos proci, darabja 1,5ghz
-2gb ram
-13mp kamera
-16gb belső memória

Top1 játékom: Clash Of Clans :3

Szerény netem

Nekem egy iphone 5s van lehet nincs olyan kamerája és olyan ereje rendszerileg mint egy nokiának sonynak samsungnak de arra amire használom tökéletes és eddig még bajom nem volt vele.
Clash of Clans ezen is elfut :D
Egyébkén ios 8 van rajta:)

Idézetet írta: xXTestikeXx Dátum 2014-10-05, 14:10:33
Nekem egy iphone 5s van lehet nincs olyan kamerája és olyan ereje rendszerileg mint egy nokiának sonynak samsungnak de arra amire használom tökéletes és eddig még bajom nem volt vele.
Clash of Clans ezen is elfut :D
Egyébkén ios 8 van rajta:)
"nincs olyan ereje rendszerileg ,mint egy nokiának, sonynak, samsungnak",Ezen jót nevettem ! :D
Szintén iphone 5S , IOS 8.0.2 , nagyon meg vagyok elégedve vele, 2013. decemberétől van nálam , soha nem volt vele semmi problémám , egyszer nem fagyott le. Csak pozitívat tudok mondani róla . :)

Samsug Galaxy S4 Activ blue

Szuper készülék, víz alatt is profi képet készít :-)