Új videórögzítő program! ( m )

Indította Ramiz, 2011-12-21, 01:42:39

Ajjh, nem lehet vmi konvertálóval megoldani, hogy ne .fic legyen? mert exprotolok 24szer és ugyanúgy nem játsza le se vlc se windows media player-.-" és kéne vidibe..

Az micsoda linket tudnál adni?
Amugy olyanba kéne átkonvertálni h windows movie maker letudja nyomni. MErt pvp vidibe kellene.

Pedig csak exportálni lehet.
Mivel a programnak saját kiterjesztése van, amihez csak programon belül van megfelelő codec az átkonvertáláshoz.

De nemcsinál vele semmit.
Ugyanúgy nem játsza le semmi se.

Nekem lejátssza még akkor is ha félbeszakítom az exportálást persze csak annyit játszik le amennyit már elkészített.

"Desktop recording is not available, because Windows Aero is disabled. Please turn Windows Aero on to enable desktop recording."

Trollolol, nincs is aerom..-.-

sziasztok

☺valaki használja még ezt a programot? Tapasztalatok? Ténylegesen jobb mint a fraps? Metin2 privát szerverekről szeretnék végigjátszásokat csinálni.. legalább 1080-ba és fullos képernyővel.

Laptopom adatai:

4GB Ram, beépített videókártya 1666MB, 450 giga winchester, azt hiszem 250+ van a D-n, ahol szeretném tárolni a videókat. De ha nem lenne elég van még 200 körül a C-n, ott is tárolhatom..

Win7 van a laptopon, és nincs egyéb ÁLLANDÓAN futó programok ezek közül: Skype, uTorrent ( de nem töltök soha csak le van töltve xD ). Ennyi :)

üdv !
Nekem van egy ötletem.
Meg is osztom.
A konvertáláshoz szedjetek le egy youtube downloadert és azzal át konvertáljátok.
Ennyi lenne bye
Szerver:DDMT2
Név:KicsiBMas      KicsiMas
Kaszt: Sura           Warri
Lv:96                     98
Céh: Kiraj              Kiraj

Valaki fel tudná tölteni nekem? Mert a link már hibás!

2014-05-08, 11:26:48 #51 Utolsó szerkesztés: 2014-05-08, 11:29:49 Szerző: [MOD]Aegist
Link lecserélve.

Sziasztok

Letöltöttem az új linkről, fel is telepítettem de az mi hogy fel sem telepítette? :/

Egyébként már több Action Recorder programot próbáltam már telepíteni, de egyik sem sikerült..

Mi lehet a probléma?

Üdvözletem..Sikerült feltelepítenem a programot, már tesztelni is volt alkalmam, egy szóval: Tökéletes!

De még is lenne vele kettő problémám. Az hogy mikor Metin2 játékot veszek fel, akkor középen felül ki van téve az Action logó, + jobb oldalt felül szerintem az FPS-es dolog..Nem találtam olyat a beállításokban hogy eltüntesse ( vagy csak nagyon nem értem az angolt. :P ). Szóval valaki?:)

Valószínűleg senki!hölgyek,urak valaki érdekeltnek érzi még magát a témával kapcsolatban?
nincs megosztható adat

Amit használni ajánlok az csakis a Mirillis Action, sokkal kifinomultabb mint a fraps, jobban kezelhető, (remote control from my mobile phone). Kevesebb FPS-t vesz le, nincs semmi gebasz, tudsz mindent állítani külön.

Crack + installer in dö rar

liek interesting (Y)  8)
nincs megosztható adat