Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

Nekem óriási problémám lenne: Játszok szinte bármilyen játékkal, legyen az: Minecraft,DDMT2,Stickman Warfare stb.... Akkor egyszerűen kikapcsol a gépem. Én esetlegesen a túlmelegedésre gondolok, pedig reggel bekapcsolom, játszok egy játékkal 20-30percet max., és kikapcsol... szóval nem kékhalál.
De ha csak egyszerűen böngészek neten, akkor nem kapcsol ki, teljesen normálisan működik.
De még a vírus is lehet szerintem, mert mióta Minecraftozok, azóta ezt csinálja, vagy nem tudom...

Kérlek segítsetek! Mi lehet a baj?

Lehet, hogy gyenge a géped, mármint arra jó, hogy elmenjen rajt, de hosszabb igénybevételt nem bírja.. meg ott a melegedés is, főleg most nyáron.. na meg vírus is lehetséges.. de mondjuk ha mindennél ezt csinálja akkor az nem biztos.. :)

töltsdle az AVAST-ot futass egy teljes számítógépes vírusirtást , a géped rakjad olyan helyre ahol van neki minimális levegő én most nyárra levettem a gépházat :) ha nem seít porszívozd ki az egész géped belülről ha ezsem szerelj be mégegy ventilátort ha még ezsem vegyél 1 új procit. :D

2012-06-17, 14:43:34 #223 Utolsó szerkesztés: 2012-06-17, 14:45:50 Szerző: Bucka98
Hát szerintem ja igen gyenge, de azért akkor is nem kéne ezt csinálnia, megvettük nem csinálta még ezt,
3-4 hétig normálisan működött... Amúgy:2,66Ghz Elég gyenge de akkor is -.- xD

Post Merge: 2012-06-17, 14:45:50

Ablakba van levegő, de de majd tényleg ki kéne takarítani, mert jó ideje nem volt, lehet az a baj, pedig amúgy az ablak melett van xD De a ventillátorunk nemrég szart be szóval, majd azt is venni kell xd

Figyi másik asztaliba 1,6ghz celeron 4gb ram és egy igen buta videókártya szaggatás nélkül viszi metint. :D Tökmindegy mondom futass egy számítógép átvizsgálását 2-3 óra addig lemész focizni vagy nemtudom. amugy ugyhalottam hogy Minecrafton vannak vírusok .

Sziasztok!

Az lenne a problémám,hogy amikor fel akarom telepíteni a 2.0.3as verziót akkor nem engedi hogy megnyissam a mappát amiből feltudnám de még a 2.0.1 verzió mappáját se engedi hogy megnyissam.(amúgy nem ír ki semmit,hogy error vagy ilyesmi hanem csak a dowloads mappa befagy de a gép nem)

Válaszokat előre köszönöm!

Pontosan,mit is akarnál feltelepíteni?

2012-06-27, 10:07:02 #227 Utolsó szerkesztés: 2012-06-28, 08:00:18 Szerző: Lefler
ddmt2-t a 2.03-as verziót :D de amikor rákantintok arra a mappára hogy ddmt2 2.03setup.exe akkor befagy az egész

Post Merge: 2012-06-28, 08:00:18

Sziasztok még1 probléma! :D

Most az baj hogy az avast virusírtó nem engedi hogy elkezdjem betölteni a patch.Mit csináljak?

Idézetet írta: Lefler Dátum 2012-06-27, 10:07:02
ddmt2-t a 2.03-as verziót :D de amikor rákantintok arra a mappára hogy ddmt2 2.03setup.exe akkor befagy az egész

Post Merge: 2012-06-28, 08:00:18

Sziasztok még1 probléma! :D

Most az baj hogy az avast virusírtó nem engedi hogy elkezdjem betölteni a patch.Mit csináljak?

Menj az avast beállításaihoz, és vedd fel kivételnek a programot/egész mappát

Sziasztok!

Nekem az lenne a problémám hogy ezt írta ki a kliens amikor megnyitom. A letöltési kérelem nem nyitható meg (URL/patch/metin2torrent.newcofing.xml errcod 2)  A távoli konfiguráció nem nyitható meg. Ezzel mit tudnék kezdeni? Lécíves segítsetek!!

Helló pls segitsetek bármilyen Metin2-t elinditok ezt irja ki meg a többi patcheres gamenél is eddig ment.Előre is köszi.

http://kepfeltoltes.hu/120703/a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2012-07-03, 18:15:17 #231 Utolsó szerkesztés: 2012-07-03, 19:44:56 Szerző: adosremus
új szöveges dokumetum (txt)
beleírod:
start metin2client.bin

Elmented és a .txt átírod .bat-ra -> leindítod
End.  ;)
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Üdv mindenkinek! :)
Nekem nemrég lépett fel egy olyan probléma ami eddig nem volt. Valamiért metin2 játékok akár rendes, akár privát szerókon ha belépek ahol sok az ember a cursor olyan szinten szaggat hogy 3mp mire eggyik helyről a másikra megy. Azóta van amióta új videókártyám van mégis mi lehet a gond? a régivel ami gyengébb volt hasonló gond nem jelentkezett.
A válaszokat előre is köszönöm.

Szevasztok

Windows 7em van, és lenne egy olyan problémám, nagyon sok programnál előfordul, hogy amiko az ".exe" parancsikonnál elindítom annyit kapok, hogy a "XXXX.exe működése lejárt.." -> "Keressen megoldást az interneten" | "Zárja be a programot.". Ez többekközt előfordul nekem cod 4,6,8al, GTA San Andreassal, és vanank még programok is. Ez által ezeket nem is tudom használni.. Valaki sgeítsen pls. :)

Előre is köszönöm. Erasus.
[color=purple]Karakterek:

DonVincent - Sámán Lv. 90.
DonVincent69 - Harcos Lv. 99 Lovagias.

Régi kari (már nem én vagyok!!!):
Agress0r - Ninja Lv. 99.[/color]

Sziasztok,
Annyi lenne a problémám, hogy mióta ez a dög meleg van, azóta mikor megnyitom a 2. metint is, akkor kikapcsol a gép magától, és újraindul. Most már odáig jutott, hogy már 1metinnél játék közben is egyszer csak újraindul a gép. Gondolom túlmelegedik. Olvastam, hogy erre a problémára megoldás lehet a service pack 3 feltelepítése. Letöltöttem, rákattoltam, és nem reagál semmit. Befagy az egész mappa, amibe a letöltések vannak. Letöltöttem a service pack2-t is, mert gondoltam hátha az is kell a 3-hoz. Ennél is, amint rákattolok a telepítőjére, befagy az egész mappa. Valaki tudna segíteni, esetleg van, akinek ugyan ez a hiba lépett fel? Megoldásokat várom, köszi.
Sziasztok

2012-07-06, 17:16:53 #235 Utolsó szerkesztés: 2012-07-06, 17:21:19 Szerző: [VIP]Disco
Kapcsold ki a vezérlőpultba az automatikus újraindulást, majd indítsd el 2 metint. Miután ez megvan kékhalált kell kapnod amiből már több infó is kideríthető. Amennyiben csak simán leáll a gép akkor már több a valószínűsége annak, hogy túlmelegedik. Több programmal is mérhető, hogy a hardverek hány fokosak, az egyik közülük az AIDA64 nevű program. Itt tudod letölteni: http://www.aida64.com/ Amennyiben csak simán újraindul, akkor valóban kell a Service Pack 3 és valahogy meg kell próbálnod felrakni. Akár kérdezz MS fórumán is, ha eredeti wined van.

Idézetet írta: ErasusTheLegenD Dátum 2012-07-03, 23:28:00
Szevasztok...

Próbáld meg azt, hogy bedugsz egy mikrofont a gépbe.

Most hagyjuk ezt az eredeti windows dolgot..xD
Engem nem az érdekel, hogy mért indul újra a gép, mert azt már tudom. Abban szeretnék segítséget kapni, hogy ezt a nyomor service pack3-at mértnem tudom feltelepíteni..

Hali.Ezen a Monitoron elmennének a legújabb játékok?

Samsung Plug And Play Monitor [NoDB]
Modell: SyncMaster
Maximális látható kijelző méret: 31 cm x 23 cm (15.2")
Képarány: 5:3
Vízszintes frekvencia : 30 - 71 kHz
Függőleges frekvencia : 50 - 150 Hz
Gamma : 2.20
DPMS Mód támogatás : Active-Off

Egy monitornak szerinted mennyi köze van egy játékhoz?

SOOK minden pl hány millió szint tud lejátszani... De lehet én vok a hülye :D