Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

Nekem is ez volt a probléma laptopon mikor még win 7 volt rajta, vissza telepítettem rá a service pack 3-at és azóta hibátlanul indul a DD :)

net keretrendszer 4.0 át felrakod akkor működne kéne...

Idézetet írta: Nagasaki Dátum 2012-04-30, 17:52:56
Sziasztok.

http://kepfeltoltes.hu/view/120430/miez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg <--- Erre valaki tudna megoldást? O_o Mert ez nem csak a Metin2-vel van így, hanem más játékokkal is. Pl.: Counter Strike Source-t elindítja, csak mikor bejönne a szerverek keresése és egyéb más, akkor bezárja az egészet.
WoW-nál pedig ez jön be: http://kepfeltoltes.hu/view/120430/wow_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :S
Esetleg erre valaki tudna megoldást? Tegnap este kezdődött, nem tudom, hogy mitől :S Azóta ilyen...
Videó kártyámat már frissítettem. Valami megoldás esetleg van rá? :/

Előre is Köszi a válaszokat :)

A probléma megoldódott :D DirectX-et nem észlelte a gépem, így újat kellett felraknom ._."
nekem is ez a problémám de nekem se válaszoltak
Név: tomika23far
Szerver: DDMT2 S1
Kaszt: TÅ'r Ninja
Rang: Lovagias
Ló: 21
Birodalom: Kék

Utóírat: OLDJÁK MÁR FEL A NÉMÍTÁSOMAT -.-

Nagasaki és sulcztamas problémájára:
Megnyitod a Metin2 mappáját, megkeresed a "config.exe" -t majd kiad egy ablakot. Alul jobb oldalt van 3 lenyíló menü, abból nekünk a "TNL" melletti kell. Nézd meg, hogy "Auto" "CPU" vagy "GPU" -ban van e a grafikai beállítás. Rakd "Auto" -ra ha nem azon van, ha pedig azon van, akkor rakd "CPU" -ra.
(by.: http://board.metin2.hu/board13-metin2-hu/board16-hib%C3%A1k-hibajelent%C3%A9sek/20793-j%C3%A1t%C3%A9kind%C3%ADt%C3%A1si-probl%C3%A9m%C3%A1k/)

Sziasztok

Nekem is lenne egy olyan problémán, hogy  szinte 5percenként lefagy a gépem ez mitől lehetséges?

Lotarius

Lefagyásos probléma megoldása!
Akinek lefagy a gépe indítás után pár perccel, annak egy egyszerű teendője van.
Én Windows 7-et használok, de a lényeg, hogy egy bizonyos fájl indításkor le legyen állítva/felfüggesztve!
A fájl a Windows Media Playerben található, és nem tudod eltávolítani, ezért :
Menj a futtatásba -> msconfig -> wmpnetwk.exe vagy pedig az operációs rendszer ahogy kiírja.(A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása)
(By.: http://board.metin2.hu/board13-metin2-hu/board16-hib%C3%A1k-hibajelent%C3%A9sek/20793-j%C3%A1t%C3%A9kind%C3%ADt%C3%A1si-probl%C3%A9m%C3%A1k/)

2012-05-22, 16:20:46 #206 Utolsó szerkesztés: 2012-05-22, 16:49:27 Szerző: Lotarius
Idézetet írta: Jok3r Dátum 2012-05-22, 16:15:50
Lefagyásos probléma megoldása!
Akinek lefagy a gépe indítás után pár perccel, annak egy egyszerű teendője van.
Én Windows 7-et használok, de a lényeg, hogy egy bizonyos fájl indításkor le legyen állítva/felfüggesztve!
A fájl a Windows Media Playerben található, és nem tudod eltávolítani, ezért :
Menj a futtatásba -> msconfig -> wmpnetwk.exe vagy pedig az operációs rendszer ahogy kiírja.(A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása)
(By.: http://board.metin2.hu/board13-metin2-hu/board16-hib%C3%A1k-hibajelent%C3%A9sek/20793-j%C3%A1t%C3%A9kind%C3%ADt%C3%A1si-probl%C3%A9m%C3%A1k/)

Hol található ez a futtatás?
Már semmi megoldottam köszi.

Lotarius

Ha win 7-ed van akkor szimplán rányomsz a Start menüre és jobb oldalt alulról az első lehetőség.

Még mindig ugyan úgy lefagy:S Valakinek még van valami tippje?

Lotarius

Bocsánat, azt még elfelejtettem leírni...ezután, ha ezzel meg vagy indítsd újra a gépet, és akkor elvileg jó kell, hogy legyen.

Idézetet írta: Jok3r Dátum 2012-05-22, 18:17:14
Bocsánat, azt még elfelejtettem leírni...ezután, ha ezzel meg vagy indítsd újra a gépet, és akkor elvileg jó kell, hogy legyen.

Újraindítottam és valamennyire jó, de ha elindítok egy játékot pl: a DD-t akkor lefagy a játék. Így netezés közbe most már jó...

Lotarius

2012-05-22, 19:00:56 #212 Utolsó szerkesztés: 2012-05-27, 09:47:31 Szerző: Lotarius
Idézetet írta: Jok3r Dátum 2012-05-22, 18:50:11
Mennyi RAM van a gépedben?

2GB RAM-om van.

Lotarius

Gyorsítsd fel a processzor sebességét
SZERETLEK HIKARY...<3 A LEGJOBB NŐVÉR VAGY A VILÁGON.:P NIKOL.:))))

2012-05-22, 19:03:36 #214 Utolsó szerkesztés: 2012-05-27, 09:47:09 Szerző: Lotarius
Idézetet írta: Edyke Dátum 2012-05-22, 19:02:48
Gyorsítsd fel a processzor sebességét

Értem és ezt hol kell?

Lotarius

Az pedig nem is olyan kevés...akkor nem tudom. Próbálj mindig egyszerre csak 1 alkalmazást futtatni, hát ha nem fog újra indulni.(tehát ha net akor csak net, ha ddmt2 akkor csak az.) Sajnálom.
És én is segítséget kérnék egy bizonyos problémámban:

GF metinen ha lerakom a játékot tálcára(értsd ezt dupla ablakmegnyitásnál is), sőt néha már csak úgy véletlenszerűen is kiírja, hogy a metin2client működése leállt. A windows megoldást keres a problémára...ezek után pedig bezárja az ablakot. :/ Tud valaki segíteni?

Valami zavarja a működésben,nézd meg a Feladatkezelőben!

Idézetet írta: Edyke Dátum 2012-05-22, 19:10:26
Valami zavarja a működésben,nézd meg a Feladatkezelőben!
És mit keressek? :D

Índitsd újra a gépet és csak a kliens indítsd el ha nem jó akkor tedd újra a klienst..

Nem jött be...klienst is újra raktam és bár először 1-2-szer le tudtam tenni tálcára, aztán megint bejött a probléma. :/