Számítógép problémák!~Összevont! ( m )

Indította davidk97, 2011-11-05, 13:17:23

amugymeg mibe lenne virus a ddmt2 ben???

Semmi ddmt2 ben nincs virus max a te gépeden de csináld azt amit leirtak ATAGék

most hogy megprobáltam megint ujraindult a gép bejöt és a virusirtóm (avg) kiirta hogy játékmod kikapcsolva ez jelent vmit??

Azcsak annyit jelent hogy ha játszol nem ad ki infókat stb a virus irtó

2011-11-05, 18:17:08 #24 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:36:09 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok a problémám a következő:

A gépemnek az volt a baja hogy mindent kék és rózsaszínen mutatott elvittem a szerelőhöz. Azt mondta csak leformatálja és rendben is lesz meg is csinálta, ma hoztam haza de megint kezd szarakodni például ha netezek és görgetem lefelé akkor megakad és a képek 2 részbe jelennek meg meg belemegy az egyik szöveg a másikba. Meg a videókat csak ritkán játssza le és néha megint rózsaszín.

A kérdés az hogy mi lehet a baj?

A válaszokat előre is köszi.

vagy monitor szar vagy videókártya

és egy videókártya mennyibe kerülne?

Nem biztos hogy az a baj de már lehet venni 6-7 ért

És azt hogy derítsem ki hogy a monitorral vagy a géppel van e baj?

Úgy hogy előszőr szerezz valami monitort kérj valakitől spanodtól és nézzétek meg avval..

okés köszi még egyszer

Kértek egy monitorrt ami jó is megnézitek azzal és ha azzal is rossz akkor már tuti a géppel lessz valami..

2011-11-05, 18:46:05 #32 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:36:26 Szerző: [MOD]Bluebell
game-t tedd ujra..
de előtte addig próbáld a játékot megnyitni mig nem jó.
max 10-szer..
nekem bevált.. :)
vagy driver baja van
everestet letöltöd.
megnézed a vidkártyát számád.
google-ba beütöd és letöltöd a legujab driver-t resi és már jó is. !
Tomkaa : amikor valami pathname-t kér.
akkor mit kell beirni??!!

Kerüld a tripla postot!
~Niix

Monitornak semmi köze hozzá^^ Főleg akkor ha csak akkora rosz, amikor görgeti stb! Ha monitorral lenne baj, akkor mindenhol rossz lenne, Itt azse biztos, hogy videókari hibás, lehet hogy alaplap, sőt biztos.

Hát ilyen hibákat nem driver miatt szokott hol váltogatja a szint stb..  a monitor kábeljéből ami a gépbe megy vagy hiányzik pár fog vagy ami van rajta az a réz az nem jó..

másik monitoral kell mindenképp megprobálni. ha azzal is rossz akkor gépben lehet vidikari rossz

ezt irja ki:
Enter full pathname of Shell of RETURN: /bin /sr
itt mit kell beirni?.-.-"

nyomsz 1 entert

#fsck
y
y
y
y
egész adig még kinem ir valamit aztán reboot

okés akkor megpróbálom másik monitorral

Sziaztok
A netem 2felé van osztva és a másik gépen töltenek és így szinte semmit nemtudok csinálni.
Tudom valamivel csökkenteni a pinget? vagy valahogy egyenlően elosztani a netet hogy ne függjek a másik géptől?
szervervadász
Ha tudsz egy jó root szervert pm!

Elméletileg a Routerben lehet megadni a net elosztást... hány kb merre kinek hova. Többet én se tudok..