Hogyan is építsünk ütőképes tőrninját!

Indította braun7, 2011-10-30, 16:51:24

Sziasztok! ezt a topicot 2 okból nyitottam:

1. Mert unatkozok :D

2. Segíteni szeretnék azoknak akik ninját szeretnének építgetni

Nos kezdjük is!

Először is a stat pontokat így rakd:

1.Vit 90
2.Ügy90
3.Erő90
4Int maradékot vagy közben 1-2 pontot, hogy ne kelljen anyi kék poti!

skillek: ez saját megállapításom kinek hogy jó :9

1.Villámcsapás
2.Leshely
3.Kardforgatag
4.Álca
5.Méregfelhő

Cuccok:

King vagy Feka.

2Ktp
15Kard
15kétkezes
Varázs sebi sem árt
dupla kaszt vagy 5dex 5kaszt

90-es tőr.:
22demi
dupla kaszt és 12 dex vagy 5 kaszt elleni és 17 dex
Krit amenyit csak tudsz (nem tom menyi a max bocs xD)
Varázs sebesség

33-as füles:
10 demi
dupla kaszt vagy 5dex 5kaszt (Megjegyezném, hogy 10kaszt-al nem sokra mész!)
Kard Def
Kétkzes def

Cipő sztem majdnem mind1
10demi
d kaszt v 5dex 5 kaszt
2K Tp

Karos ezt viszon nem tom igazán aki tudja írja meg komiba.
De ez is dupla kaszt vagy 5 dex 5 kaszt
2Ktp
15kard
15Kétkezes

Acél Csuklya
10demi
d kaszt v 5dex 5kaszt

egyenlőre enyi jutott eszemb de ha majd még valami eszembe jut kiegészítem!

By BrAuN7

Megjegyzés. A dupla kasztot duplának értem mint pl: dupla Wari

2013-02-11, 18:13:12 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-03-09, 09:40:33 Szerző: [TMOD]Bluebell
Az otptolás az jó én is 5 kaszt 5 ügyet használok, de szerintem nem jó a skilltolás. Így kell:

1 leshely
2 Kard forgatag
3 Villám csapás
4 Méreg felhő
5 Álca

És ez így helyes mert az álca egyesen is ad kritet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Méregfelhő hasznosabb mint az álca,mert
P-s felhő 50%méreg,tőr deff nem véd ellene csak a mágia.
Álcát csak akkor lehet eredményesen használni
ha te indítod a pvpt.
statnál ügy az első,ha van kinged és sok tpd
akkor erő majd vit.
Intre nem kell egy-két pont,
inkább vedeld a kéket.
Vértet nem feltétlen kell így(ez waris)
Ninjára 2k tp tőr nyíl deff varázs sebi és ha jó
vagy akkor még mehet kard is mellé.
Suránál testi támadás kivédése-kard-tp
Kristály füles kell a ninjának.
Cipő nem mindegy.
Bőr csizma ninja ellen,
többire testi támadásos.
Karos 54-es(Mennyei könny)
Nyaki kimaradt.
Sapka 80as kell(vagy amelyikbe nyíl kikerülés van) 10demi 15 mágia
8méreg szél deff
Tőr 90es(lélektelen)12ügy 10demi(sárkány késbe kell rakni)
10krit+méreg(nem olyan fontos..ott a felhő)
előttem szólóval nem értek egyet.
Az álca nem ad kritet.
1 a leshely aztán felhő forgatag villámcsapás(leshely alap,felhő közepes területre hat,mérgez) álca
karosba nem megy se kard se kétkezes deff
2k tp 10átható 15mágia 10félember kell bele.
Nem sokat segítettél szerintem senkinek,így elég gyengus ninja lesz.
Megjegyzés: szalmas12 nem vagyok nyelvtan tanár,de azt még én is tudom,hogy a helyes az nem  j.
Csak akkor keress PÜ-ben,ha assembly programozó vagy.

A skill sorrend hülyeség,sorrend attól függ,a másik hogy tolja. És az a fő hogy ne lökjön le a földre,mert ha valaki elesik,onnantól már nagyjából veszített is. Rengeteg támadó sebesség kell,és a forgatagra épül a pvp,ha az sikerül már minden jó :D Szerintem nézni kell a másik hogy taktikázik,és így kell választani a skilleket is.. (Full varázs seb hatalmas előny még)

Az tényleg igaz,hogy hatalmas előny!
maximális warázssebességgel amíg az ellenfél 2 skillsorozatot lenyom egy pvp alatt te akár 3-mat is!
Ez azért szerintem magában előny!
Ha mellé kapcsolódik maximális átható találat esély is akkor közel nyert ügyed van mertha a taktikád jó ,akkor csak elkell kapni a ritmust vele szemben és szinte hozzád sem érhet!
[color=red]Nev.:Raiko
Gyogy Sami
Lv99 "LOVAGIAS"[/color]

8vs8 dupla ellen 1skilsor és +1 skil kell:)
kritek nélkül. lazán ellehet verni 1 full v.sebis ninját ha jól használom a skileket.
Azért is mondom inkább a a támadó sebit tolni és mérget.

Tapasztalat beszél.

2013-02-12, 23:37:41 #6 Utolsó szerkesztés: 2013-02-13, 05:28:26 Szerző: [MOD]Niix

Ez részben igaz! hiába van full varázssebje az ellenfelemnek,ha ugy ütöm hogy megsetud mozdulni..viszont ha egy kicsit tapasztaltabb az ellenfél,ott már nem lessz egyszerű:D megéri a full támadosebet,és varázssebet is kioptolni:D(mintplén:D)

Szinte mindenki állítása igaz csak az a baj hogy hiába van full v.seb mert általában ez azzal a hátránnyal jár hogy nem tesz bele elég kritet vagy áthatót és hiába többet skillez mert kisebbeket üt, a jó megoldás a véleményem szerint az ha tudjuk szinten tartani az arányokat, ninjánál:
mennyei könny karkötő+9: 10% átható, 2000tp, 15% mágia, 15% villám, 10% demi.
mennyei könny nyaklánc+9: 10%krit, 2000tp, 30% tp reg., (def kaszttól függ, abból még 2 fajtát!).
acél csuklya+9: 30% tp reg., t. sebesség +8%, mérgezési esély 8%, 15%mágia, 10% demi.
kristály fülbevaló+9: 5% méreg ellenállás, 10% demi, (def kaszttól függ, abból még 3 fajtát).
feketeszél öltöny+9:( king nem jó mert az közvetlen támadás ellen véd, a feka pedig skill ellen ami jobb pvp-re!) 2000tp, 20% v. sebesség, +50 támadóérték, (def kaszttól függ, abból még 2 fajtát!).
61-es pajzs+9:(attól függ milyen kaszt elleni vagy) ÜGY+12, VIT+12, ERŐ+12, immun az ájulás ellen, 10% demi.
tűzmadár cipő+9: 2000tp, 10% krit, t. sebesség +8%, (def kaszttól függ, abból még 2 fajtát!).
lélektelen kés+9: 10% demi, 10%krit, 10%átható, ÜGY+12, ERŐ+12.
Persze ijjász ellen minimális változtatás kell, csak naggyából leirtam az én nindzsám cuccait...