Vért átszínezés (K)

Indította LeveliS, 2011-10-04, 16:25:30

Sziasztok!

Azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy mikor kicsomagolom a pc.eix/epk-t és megnyitom pld.:a ninja feketevas vértet és átszínezem kék-re,akkor ha felmegyek azzal a kliensel egy szerverre,miért nem lesz kék a megadott vért színe?(-ki;-be csomagolás rendben volt és felül is írtam a pack mappában a file-t)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Vídia alias LeveliS    
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

http://metin2hungary.net/index.php?topic=98336.0
a .dds fájlt szinezted át?(ha igen, akkor előtte átkonvertáltad jpg/png-be?, és ha igen, akkor utána vissza is konvertáltad dds-be és felül is irtad az eredetit?, ha nem akkor itt a problem)

by Morpheus

Úgy csináltam ahogy a videóban volt,rátettem a photoshop-ra azt a plugint és megnyitottam vele a kiválasztott file-t.
Átkellet volna konvertálnom jpg/jng formátunba?

Ui.:Mikor átszíneztem akkor valamit felülírt és mentette a "pc" mappában és ha megnyitottam akkor olyan színe volt amilyenre átszíneztem csak a kliensben nem látszódott!

Vídia alias LeveliS

öm
hát azt olvastam még régebben, hogy nem érdemes egyből .dds-be menteni, mert akkor valami hibája lesz, vagy nem is tudom, hogy pontosan
sztem konvártáld át először és a jpg/png-t színezd át, azt visszakonvertálod .dds-be és felülírod a régit

by Morpheus

Oké!Köszi a segítséget,ha lesz egy kis időm akkor rápillantok!

Ui.:Még annyit,hogy ugye elég csak a "pc.eix/epk"-ban megcsinálni az átszínezést és a "pc2.eix/epk"-ban nem kell semmit sem csinálni?

Vídia alias LeveliS

hát nem árt átszinezni a pc2-kben is ugyanis:
pc: wari fiu
   sura fiu
   ninja lány
   sámán lány

pc2: wari lány
      sura lány
      ninja fiu
     sámán fiu

szoval ha mondjuk pc-ben csak a ninja fekát szinezed át, akkor csak a ninja lányon lesz más a színe

by Morpheus

Ezt eddig nem is tudtam (=D),köszi az infót!Örök hálám a gyors reagálásért és válaszokért!

Vídia alias LeveliS