Új küldetés berakása (K)

Indította tizedes99, 2011-10-01, 10:16:24

Halli kéne egykis Segitség hogyan kel berakni a szeoba az uj kldetéseket !!!

Elöre is kösz.

2011-10-01, 10:30:12 #1 Utolsó szerkesztés: 2011-10-01, 10:43:02 Szerző: totha10
csinálsz 1 mappát aminek a neve a tárgy/npc vnum-ja, ezen belül 1 use/click/chat nevű mappát, amibe belerakod a script/arg/when/start vagy akármien fájlt, ezt a mappát behuzod oda ahol a többi ien is van (quest/object)
magát a quest-et pedig behuzod a quest mappába, letöltöd belőle a hongkong_list nevű fájlt, megnyitod notepad++-al végére beirod a questet igy: sajat_kuldetes.quest , elmented visszatöltöd felülirod, aztán reboot/reload q
öh előbb elfelejtettem irni, quest mappában van 1 make nevű fájl nevezd át make.sh-ra aztán még reboot előtt ird be vpc/vbox-ba ezt: sh make.sh (ha jol emlékszem ezt kell)

by Morpheus

Egy questnél elég a ./qc questname.quest is.
Mert ha valamit módosított az object mappában az sh make.sh elviszi nyaralni, aztán lehet csinálni elölről :)

Idézetet írta: P3NG3R Dátum 2011-10-01, 11:03:32
Egy questnél elég a ./qc questname.quest is.
Mert ha valamit módosított az object mappában az sh make.sh elviszi nyaralni, aztán lehet csinálni elölről :)
igazad van P3NG3R
mondjuk eddig nem tudtam hogy az sh make.sh vagy a cd/usr/rain/.... állitja vissza öket de mostmár legalább ennyivel okosabb lettem

by Morpheus